Εκδηλώσεις στο Δήμο Έγκωμης 5 Ιουνίου και 14 Ιουνίου

Reading Time: 2 minutes

«ΟΚΤΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ»

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ανοικτό Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Έγκωμη

Ώρα: 8:00 μ.μ.

To Perwoll παρουσιάζει τη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας «Οκτώ με ένα σκοπό», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου 2019 και ώρα 20:00 στο ανοικτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Το φιλανθρωπικό fashion show διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Έγκωμης και τελεί υπό την Υψηλή Προστασία της Πρώτης Κυρίας, κας Άντρης Αναστασιάδη. Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στη στήριξη του Οργανισμού Hope For Children CRC Policy Centre για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και του Panos Evripidou Foundation το οποίο συμβάλλει στη στήριξη των οικογενειών πρόωρων νεογνών.

Το show θα προσφέρει ένα πλούσιο θέαμα και το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τις εντυπωσιακές δημιουργίες γνωστών Κύπριων σχεδιαστών:

Calia Monoyiou, Complice Stalo Theodorou, Elina Leventi, Constantinos Vasiliades, Kristo Avraam, Polyxeni Pazarou, Marios Gregoriades Jewellery και Chris K.

Στην εκδήλωση συμμετέχει και η Mindy by Iliana.

Την παρουσίαση αναλαμβάνουν οι Ανδρέας Φαλάς και Μαρία Ονησιφόρου.

Χρυσοί Χορηγοί: Cambridge Weight Plan και Remedica

Μεγάλοι Χορηγοί: University of Nicosia, Kronenbourg 1664 Blanc, Lemon Park, και New Code Events & Modeling

Χορηγοί: IDS Interior Services, Kip Consulting, Petros Savva Constructions & Development Ltd, Royal Crown Insurance, Action Global Communications, Mohawk Hair Studio

Υποστηρικτές: Zevra cosmetics, One Digital, Ταξίδι στην Εκπαίδευση, Alogo Uniforms Ltd, Marlen Efstathiou Photography, Media Studios, OJO Sunglasses, Michel Dali, Mork, Mindy Boutique, Nouvel Esthetique, Cablenet, Mindy by Iliana.

 

Τα εισιτήρια πωλούνται στην τιμή των €15 και είναι διαθέσιμα στα εξής σημεία: Δήμος Έγκωμης τηλ. 22453800/22453895, Hope For Children CRC Policy Centre τηλ. 22103234 και Panos Evripidou Foundation τηλ. 99468177.

 

«ΓΙΝΕ ΑΠΟΨΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ» (1η Παγκύπρια Συναυλία στη Νοηματική)

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Ανοικτό Αμφιθέατρο Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Έγκωμη

Ώρα: 8:30 μ.μ.

Ο Δήμος Έγκωμης, σε συνεργασία με τη Σχολή Κωφών και την Παιδική Χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες / Ανθή Παπαφιλίππου», και με τη συμμετοχή ταλαντούχων μουσικών και ερμηνευτών, διοργανώνουν την πρώτη Παγκύπρια Συναυλία με ταυτόχρονη μετάφραση στη Νοηματική Γλώσσα, από τα παιδιά της Σχολής Κωφών.

Με σύνθημα «Αν θες ν’ αλλάξουμε απόψε ζωή… ΓΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ» 70 παιδικές φωνές ενώνονται για να μεταφέρουν μηνύματα αισιοδοξίας και με τραγούδια που μιλούν για το παιδί, την αγάπη, την ισότητα και την ελπίδα, ανοίγουν δρόμο για την αποδοχή της διαφορετικότητας και την προσβασιμότητα σε όλες τις μορφές τέχνης.

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό της Κύπρου στα ζητήματα της προστασίας του παιδιού και της διαφορετικότητας και συγκεκριμένα, της αποδοχής και της ένταξης των Κωφών καθώς και των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Δήμος Έγκωμης

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: Σχολή Κωφών και Παιδική Χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες» / Ανθή Παπαφιλίππου

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ: Γιώργος Καλογήρου, Αργυρώ Χριστοδούλου, Έλλη Κουτσούλη, Νικολέττα Λειβαδιώτη και 7μελής Ορχήστρα

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ανθή Παπαφιλίππου, Αβραάμ Κοντός, Έλενα Χατζηπέτρου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: Ωδείο «Μουσικοί Ορίζοντες» / Ανθή Παπαφιλίππου, Σχολή Κωφών, FX Sound Productions, ΑΛΦΑ Κύπρου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Design Yard

Είσοδος ελεύθερη

In the news
Load More