ΕΛΚ: Καταδικάζει τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας εντός ΑΟΖ

Reading Time: < 1 minute

Ομόφωνα έχει περάσει το ψήφισμα που καταδικάζει τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας τόσο εντός της ΑΟΖ με τις παράνομες γεωτρήσεις όσο και την προσπάθεια που γίνεται με τα Βαρώσια, είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, σε δηλώσεις του.

«Μόλις έχει ολοκληρωθεί η ψηφοφορία εδώ στο Κογκρέσο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Ομόφωνα έχει περάσει το ψήφισμα που έχουμε καταθέσει που καταδικάζει τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας τόσο εντός της ΑΟΖ με τις παράνομες γεωτρήσεις όσο και την προσπάθεια που γίνεται για τα Βαρώσια», είπε ο κ. Νεοφύτου, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

Δείτε επίσης:  Τούρκος ΥΠΑΜ: Κανείς να μην περιμένει από εμάς υποχώρηση στην Κύπρο

Παράλληλα, συνέχισε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, «υποστηρίζεται στο ψήφισμα η προσπάθεια του Προέδρου Αναστασιάδη για επανέναρξη το συντομότερο δυνατόν του διαλόγου και στηρίζεται η προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα για την τριμερή που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου στο Βερολίνο».

«Ευχαριστούμε ακόμη μια φορά τη μεγάλη οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, που πάντα ήταν στο πλευρό της Κύπρου ως η πιο γνήσια και δυνατή φωνή στην Ευρώπη», κατέληξε.

In the news
Load More