Ενώνουν τις φωνές τους οι κάτοικοι του Πισσουρίου – Απαιτούν λύσεις στο πρόβλημα μετακίνησης του εδάφους

πρόβλημα μετακίνησης του εδάφους
Reading Time: 1 minute

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας διοργανώνει η κοινότητα Πισσουρίου στις 14 Απριλίου 2019, η ώρα 11:00 για την κωλυσιεργία από πλευράς του κράτους να αποκαταστήσει τις ζημιές στις επηρεαζόμενες κατοικίες από το φυσικό φαινόμενο της μετακίνησης του εδάφους, ζητώντας την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κοινοτάρχη κ. Λάζαρου Λαζάρου στην Αυτοδιοίκηση, αίτημα των διαμαρτυρομένων είναι να σταματήσει η κωλυσιεργία του κράτους και να δώσει ριζικές λύσεις στα πολλαπλά προβλήματα που δημιούργησε η κατολίσθηση στη περιοχή Λίμνες.

«Το κράτος κινείτε με πολύ αργούς ρυθμούς ως προς την αντιμετώπιση του ζητήματος. Ο κόσμος ανυπομονεί και θέλει να δείξει την δυσαρέσκεια του με μια διαμαρτυρία. Εφόσον πρόκειται για μια φυσική καταστροφή το κράτος πρέπει να στηρίξει την συγκεκριμένη περιοχή και τους επηρεαζόμενους. Εδώ και τέσσερα χρόνια τρέχουμε αυτό το θέμα και το κράτος κινείτε πολύ αργά. Έχει ανθρώπους που πήραν διάταγμα να φύγουν και το κράτος δεν προνοεί. Θέλουμε να ασκήσουμε πίεση στα κυβερνητικά σχήματα να λειτουργούν με γοργούς ρυθμούς έτσι ώστε οι άμεσα επηρεαζόμενοι να μην νιώθουν ότι δεν εισακούγονται».

In the news
Load More