Εξαγγελία Υποψηφιότητας Π. Καρεκλά για τον Δήμο Κυθρέας

Reading Time: 2 minutes

Την διεκδίκηση της Δημαρχίας για δεύτερη φορά εξήγγειλε ο Δρ. Π. Καρεκλάς.

‘’Με έχει συγκινήσει η πληθώρα των μηνυμάτων που έχω πάρει από δημότες της Κυθρέας για να είμαι ξανά υποψήφιος για το λειτούργημα του Δημάρχου της Κατεχόμενης Κωμόπολης για μια 2η θητεία.
Πριν 5 χρόνια, παρά τις πολλές και δελεαστικές ευκαιρίες που είχα για απασχόληση στον ιδιωτικό τομέα μετά τη θητεία μου ως Γενικός Διευθυντής Yπουργείων, ήταν επιλογή καρδιάς να υπηρετήσω πιο επικεντρωμένα τη σκλαβωμένη γενέτειρά μου και να συμβάλω ακόμα πιο ενεργά στον αγώνα για απελευθέρωση της κατεχόμενης γης μας, για δικαίωση και επιστροφή.

Θεωρώ ότι στα 5 αυτά χρόνια της 1ης θητείας μου πετύχαμε συλλογικά ως Δημοτικό Συμβούλιο Κυθρέας, που αποτελείται από διάφορες κομματικές παρατάξεις, πάρα πολλά σε διάφορους τομείς και που ο κόσμος μας πολύ καλά γνωρίζει και ανάλογα εκτιμά. Κι’ όλα αυτά έγιναν με αλληλεγγύη, σύμπνοια και ομοψυχία, μακριά από κομματικές σκοπιμότητες γιατί όπως είχα από την αρχή διακηρύξει, Κόμμα όλων μας είναι η Κυθρέα! Η φωνή της σκλαβωμένης Κυθρέας ακούστηκε αυτά τα χρόνια πολύ καθαρά και δυνατά! Ταυτόχρονα και ως Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Ευρύτερης Περιοχής Κυθρέας είχα ψηλά στις προτεραιότητές μου το καλό της Ευρύτερης Περιοχής Κυθρέας.

Δείτε επίσης:  Πορεία Διαμαρτυρίας για Καταδίκη της Ανακήρυξης του ψευδοκράτους

Ανταποκρίνομαι λοιπόν στην επιθυμία του κόσμου μας απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους να συνεχίσω να υπηρετώ την εθνική μας υπόθεση και γι’ αυτό εξαγγέλλω την υποψηφιότητά μου ως Ανεξάρτητος υποψήφιος για το λειτούργημα του Δημάρχου Κυθρέας για μια 2η και τελική πενταετή θητεία.

Ευελπιστώ ότι αυτή η υποψηφιότητά μου θα στηριχθεί ως ένδειξη αρραγούς ενότητας από όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα και Κινήσεις. Προπάντων όμως για μένα μετρά η στήριξη κάθε Συνδημότη και Συνδημότισσάς μου ώστε μαζί να συνεχίσουμε το έργο της σωτηρίας της αγαπημένης μας Κωμόπολης, της Κυθρέας μας, αλλά και όλης της σκλαβωμένης γης μας. Θα συνεχίσουμε με σύνεση, ρεαλισμό αλλά όμως και με αποφασιστικότητα να παλεύουμε για μια ειρηνική λύση συμβατή με το διεθνές και κυρίως το ευρωπαϊκό δίκαιο, για μια πατρίδα που θα προσφέρει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της, ανεξάρτητα από φυλετική ή θρησκευτική προέλευση, όλα όσα και οι άλλοι Ευρωπαίοι πολίτες απολαμβάνουν. Μια δημοκρατική πατρίδα που θα προσφέρει ευκαιρίες σε όλους χωρίς διακρίσεις, με σεβασμό πρωτίστως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών!’’

Δείτε επίσης:  Πιάνουν δουλειά 74 νέοι επιθεωρητές σε 18 Δήμους

In the news
Load More