Επαναδιεκδικεί ο Γιάννης Καρούσος στην Αγία Νάπα

Reading Time: < 1 minute

Την απόφαση του να διεκδικήσει την επανεκλογή ως Ανεξάρτητος Δήμαρχος Αγίας Νάπας στις επικείμενες δημοτικές εκλογές εξήγγειλε ο Γίαννης Καρούσος.

Στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι ‘’στόχος μου είναι η συνέχιση της χρηστής διοίκησης και της ανάπτυξης της Αγίας Νάπας σε όλους του τομείς.

Το ομολογουμένως αξιόλογο έργο το οποίο πετύχαμε τα τελευταία 3.5 χρόνια και που θα δημοσιευθεί πολύ σύντομα,ήταν αποτέλεσμα δυναμικών διεκδικήσεων αλλά και συλλογικής προσπάθειας με τη στήριξη και τη συνεργασία όλων, δημοτικού συμβούλιου, προϊσταμένων και προσωπικού και ασφαλώς, εσάς, των δημοτών μας.

Δείτε επίσης:  Πρώτο βραβείο για το Δ. Πάφου στη διοργάνωση “Βe active fitness marathon 2019”

Η Αγία Νάπα μας, ως αστικό κέντρο πλέον, θεωρείται από τους πιο νοικοκυρεμένους και βιώσιμους δήμους της Κύπρου, διαθέτει αξιόλογα οικονομικά πλεονάσματα, έχοντας ταυτόχρονα σημαντικά έργα υποδομής σε πορεία υλοποίησης. Επιπλέον, με δυναμικές διεκδικήσεις και σωστή στρατηγική, πετύχαμε και αναγνωρίζεται πλέον η σημασία της Αγίας Νάπας από τα κέντρα λήψεως αποφάσεων.

Καρούσος

Όπως και στην παρούσα θητεία μου λειτούργησα ως ανεξάρτητος Δήμαρχος, με αμεροληψία, ακεραιότητα και δικαιοσύνη, προασπιζόμενος το δημόσιο συμφέρον, χωρίς να δεσμεύομαι από κανένα πολιτικό χώρο, γιατί στόχος μου ήταν και είναι η συνεχής ανάπτυξη και πρόοδος του Δήμου μας, το ίδιο σας διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω και στην επόμενη μου θητεία.’’

Δείτε επίσης:  Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 9 - 16 Δεκεμβρίου

Αναφέρει επίσης ότι έχει ήδη ενημερώσει γραπτώς όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα ζητώντας τη στήριξη της Ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του.
Τέλος καλεί όλους μαζί ‘’να συνεχίσουν να τολμούν και να διεκδικούν δυναμικά για να ανεβάσουν την πόλη ακόμα πιο ψηλά.‘’

 

 

In the news
Load More