Επανεκλογή Δημάρχου Μόρφου στη Γραμματεία της διεθνούς οργάνωσης «Πόλεις Αγγελιαφόροι της Ειρήνης»

Reading Time: 1 minute

Ο Δήμαρχος Μόρφου Βίκτωρας Χατζηαβραάμ επανεκλέγηκε ως ένας εκ των τριών εκ περιτροπής Προέδρων της διεθνούς οργάνωσης «Πόλεις Αγγελιαφόροι της Ειρήνης» για την επόμενη τριετία, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της οργάνωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Σαράγιεβο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Μόρφου, στην Γενική Συνέλευση έλαβε μέρος μαζί με τον Δήμαρχο Μόρφου και η Δημοτική Σύμβουλος Κάτια Χαμπή.

Δείτε επίσης:  Γ. Καρούσος: Όχι στην αντικατάσταση του Μητροπολιτικού Δήμου Αμμοχώστου

«Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους μαζί με εκπροσώπους του Δήμου Κερύνειας και Λευκονοίκου, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στους παρόντες, τη σημερινή κατάσταση στο Κυπριακό», αναφέρεται.

Ο Δήμαρχος Μόρφου, προστίθεται, πέραν της τιμητικής διάκρισης που του απονεμήθηκε για τις μακροχρόνιες υπηρεσίες του και την προσφορά του στην οργάνωση, επανεξελέγη ως ένας εκ των τριών εκ περιτροπής Προέδρων για την επόμενη τριετία, αυτή τη φορά με τους Δήμαρχους του Σαράγιεβο και του Βόλκοκρατ Ρωσίας. Ως εκ τούτου, καταλήγει η ανακοίνωση, ο Δήμος Μόρφου διατηρεί για πέμπτη συνεχή θητεία τη θέση του στη Γραμματεία της Διεθνούς Οργάνωσης «Πόλεις Αγγελιαφόροι της Ειρήνης».

Δείτε επίσης:  Προβλήματα από την καθυστέρηση στη δημοσίευση του Τοπικού Σχεδίου Δερύνειας

In the news
Load More