Επιβραβεύονται οι υπάλληλοι στο Δήμο Αγίας Νάπας

Επιβραβεύονται οι υπάλληλοι
Reading Time: 1 minute

Για την καθοριστική συμβολή τους στη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονταν σε παράνομες ενέργειες καθώς και για το σύνολο της προσφοράς τους στην υπηρεσία τους αλλά και προς τον Δήμο γενικότερα βραβεύτηκαν με αναμνηστική πλακέτα από το Δήμαρχο Αγίας Νάπας κ. Γιάννη Καρούσο, υπάλληλοι του Τμήματος Παραλιών του Δήμου κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής που έγινε σήμερα Τρίτη 16 Οκτωβρίου, στο γραφείο του.

Δείτε επίσης:  Ο Δήμος Στροβόλου συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Απονέμοντας τους τις πλακέτες ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την ευαρέσκειά του για την ευσυνειδησία που επέδειξαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, διακυβεύοντας ακόμη την σωματική τους ακεραιότητα και παράλληλα τόνισε το γεγονός ότι σε αρκετές περιπτώσεις αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες έφεραν σε πέρας καθήκοντα τα οποία δεν εντάσσονται στα εργασιακά τους καθήκοντα.

Ο κ. Καρούσος ανέφερε επίσης ότι σύντομα οι υπάλληλοι θα επιβραβεύονται για την πιστή εκτέλεση των καθηκόντων τους σε συνεχή βάση με την καταγραφή των συγκεκριμένων θετικών πράξεών τους στον προσωπικό τους φάκελο, ο οποίος θα εντάσσεται σε ηλεκτρονική βάση δεδομένων.

Δείτε επίσης:  Δ. Λακατάμιας: Υπέρ της μεταρρύθμισης υπό προϋποθέσεις

Αυτό πρόσθεσε θα μπορεί να χρησιμοποιείται ως επιβράβευση για το προσωπικό όχι μόνο κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας τους στον Δήμο, αλλά και μεταγενέστερα σε περίπτωση που θα φύγουν από την υπηρεσία.

In the news
Load More