Επιταγή ύψους 5.500 χιλιάδων ευρώ παρέδωσε ο Δήμος Ιδαλίου στον Υπ. Γεωργίας για την περιβαλλοντική αποκατάσταση της περιοχής Σολέας

Reading Time: 1 minute

Επιταγή ύψους 5.500 χιλιάδων ευρώ παρέλαβε σήμερα από τον Δήμαρχο Ιδαλίου Λεόντιο Καλλένο, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση.

Πρόκειται για εισφορά από τους δημότες και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου Ιδαλίου για την προσπάθεια περιβαλλοντικής αποκατάστασης και αναδάσωσης της περιοχής Σολέας που πλήγηκε από τις πυρκαγιές του περασμένου Ιουλίου.

Δείτε επίσης:  Δραστηριότητες Δημάρχου Λεμεσού 21 - 25 Οκτωβρίου

Παραλαμβάνοντας της επιταγή ο κ. Κουγιάλης ευχαρίστησε τους δημότες Ιδαλίου για την πολύτιμη προσφορά τους αναφέροντας πως αυτή «αποτελεί σημαντική συνεισφορά στην αποκατάσταση του περιβάλλοντος στις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές». Τέτοιου είδους ενέργειες «δείχνουν την ευαισθησία της κυπριακής κοινωνίας για θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και προστασίας των δασών μας» υπογράμμισε ο Υπουργός και ευχήθηκε όπως  η πρωτοβουλία αυτή να αποτελέσει παράδειγμα που θα βρει πολλούς μιμητές.

Δείτε επίσης:  Τις δράσεις του Δήμου Κυθρέας στην προσφυγιά συζήτησαν Σιζόπουλος και Καρεκλάς

Η παράδοση της επιταγής εντάσσεται στη πρωτοβουλία  “Πρασινίζουμε την Κύπρο» της οποίας διαχειριστές είναι οι Επίτροποι Περιβάλλοντος και Εθελοντισμού, το Τμήμα Δασών, η Ένωση Κοινοτήτων και ο Φιλοδασικός Σύνδεσμος Κύπρου.

ΚΥΠΕ

In the news
Load More