Εργασίες ασφαλτόστρωσης των Λεωφόρων Ευαγόρου και Στασίνου

Reading Time: 1 minute

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 από τις 2:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ θα εκτελούνται εργασίες αφαίρεσης και τοποθέτησης νέου ασφαλτικού οδοστρώματος σε τμήμα των λεωφόρων Ευαγόρου και Στασίνου.

Η Λεωφόρος Στασίνου θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με την οδό Μπουμπουλίνας μέχρι τη συμβολή με τη Λεωφόρο Ευαγόρου και κατ΄ επέκταση η Λεωφόρος Ευαγόρου θα παραμείνει κλειστή από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Στασίνου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μακαρίου Γ και την οδό Α. Γ. Λεβέντη.

Δείτε επίσης:  Ψάχνουν στέγη για λειτουργία ΚΕΠ στα Λατσιά

Για το λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ισχύσουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Α. Γ. Λεβέντη θα μπορούν να κατευθυνθούν ευθεία προς τη Λεωφόρο Μακαρίου Γ και τη Λεωφ. Ευαγόρου με κατεύθυνση δεξιά, προς το Υπουργείο Οικονομικών.

Τα οχήματα που κινούνται στη Λεωφ. Στασίνου με κατεύθυνση την Πλατεία Ελευθερίας θα μπορούν να προχωρήσουν μέχρι τη συμβολή της λεωφόρου με την οδό Μπουμπουλίνας και τη Γέφυρα Κάνιγγος (Δώρου Λοϊζου).

Δείτε επίσης:  Λίνος Παπαγιάννης: Ο δήμος Αμμοχώστου δίπλα στους δημότες του

Τα οχήματα που εξέρχονται από τον Δημοτικό Χώρο Στάθμευσης Νταβίλα θα μπορούν να κινηθούν αριστερά, με κατεύθυνση προς την Παλουριώτισσα.

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Αγίας Ελένης θα μπορούν να εισέλθουν στη Λεωφόρο Στασίνου δεξιόστροφα και να εισέρχονται στον ΔΧΣ Νταβίλα.

Ενόψει των πιο πάνω εργασιών το κοινό καλείται να ακολουθεί τα σήματα τροχαίας που θα τοποθετηθούν για το σκοπό αυτό.

In the news
Load More