Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

έργα
Reading Time: < 1 minute

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 21/10/2019 και την Τρίτη 22/10/2019, μεταξύ των ωρών 10:00 – 15:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από την έξοδο Ζυγίου μέχρι την έξοδο προς Σκαρίνου, θα διεξάγονται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει εναλλάξ η μια λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 1000μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού από την έξοδο Αγίου Τύχωνα μέχρι την έξοδο προς Γερμασόγεια

Δείτε επίσης:  Ά. Κυπριανού: Θα πάει στη συνάντηση με τον Πρόεδρο παρά τη δυσφορία του

Το Σάββατο 19/10/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 – 15:00, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό, από την έξοδο Αγίου Τύχωνα μέχρι την έξοδο προς Γερμασόγεια, θα διεξάγονται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει εναλλάξ η μια λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 1000μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

3. Εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας από την έξοδο Πεντακώμου μέχρι την έξοδο προς Ακτή του Κυβερνήτη

Δείτε επίσης:  Γ. Εισαγγελέας: Δεν δικαιολογείται, επί του παρόντος, παρέμβασή μου στο θέμα του κατασκοπευτικού βαν

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 20/10/2019, μεταξύ των ωρών 07:00 – 14:00, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας με κατεύθυνση προς Λευκωσία, από την έξοδο Πεντακώμου μέχρι την έξοδο προς Ακτή του Κυβερνήτη, θα διεξάγονται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει εναλλάξ η μια λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 1000μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

In the news
Load More