Ημερίδα για τη διαχείριση απορριμάτων, τα προβλήματα και οι προοπτικές

Reading Time: 1 minute

Οι προκλήσεις, τα προβλήματα οι προοπτικές στη διαχείριση των απορριμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα απασχολήσουν ημερίδα που οργανώνει η Επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΔΗΚΟ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στις 10.30 πμ στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία με θέμα: «Διαχείριση απορριμάτων, Προβλήματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»

Χαιρετισμό θα απευθύνουν, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΔΗΚΟ Σταύρος Σταυρινίδης, ενώ παρέμβαση θα κάνουν ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Αντρέας Βύρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων Ανδρέας Κιτρομηλίδης και η Επίτροπος Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου.  Ο Γιάννης Σγουρός, πρώην περιφερειάρχης Αττικής θα απευθύνει ομιλία.

Δείτε επίσης:  Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης σε Δήμους

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρόβλημα της διαχείρισης απορριμμάτων αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια ένα κρίσιμο περιβαλλοντικό πρόβλημα που οι σύγχρονες κοινωνίες καλούνται να αντιμετωπίσουν. Διεθνείς συσκέψεις για το περιβάλλον καλούν τις χώρες να εναρμονίσουν σε παγκόσμιο επίπεδο τις πολιτικές τους με δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων που εντείνουν το φαινόμενο της κλιματικής αλλαγής .

Δείτε επίσης:  Μεταρρύθμιση ΤΑ: Η Δερύνεια δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία παζαρέματος

 

In the news
Load More