Η 9η Οκτωβρίου ημέρα Ταχυδρομείων

Reading Time: 1 minute

Το Παγκόσμιο Ταχυδρομικό δίκτυο, παρόλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις σύγχρονες μορφές επικοινωνίας, εξακολουθεί να παραμένει πυλώνας δημιουργίας και καινοτομίας, κινητήριος δύναμη της οικονομικής δραστηριότητας και ανάπτυξης, συνδέοντας καθημερινά με τον πλέον προσβάσιμο τρόπο εκατομμύρια ανθρώπους και επιχειρήσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση με αφορμή την 9η Οκτωβρίου, ημέρα Ταχυδρομείων, ημερομηνία κατά την οποία, το 1874, ιδρύθηκε η Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (Universal Postal Union), με έδρα τη Βέρνη της Ελβετίας.

Δείτε επίσης:  Δίωρη στάση εργασίας σήμερα στον ΟΑΥ

Όπως αναφέρεται, τα 195 μέλη της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης, με ένα δίκτυο 650.000 ταχυδρομείων και πέντε εκατομμύρια εργαζόμενων σ’ όλο τον κόσμο, αξιοποιούν τη μέρα αυτή για να προβάλλουν το ζωτικό ρόλο των ταχυδρομικών υπηρεσιών στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, συμβάλλοντας έτσι στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Δείτε επίσης:  Πρόστιμα 28,5 χιλιάδων ευρώ σε εργοδότες στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου

Με την ευκαιρία αυτή, τα Κυπριακά Ταχυδρομεία θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στις 14 Οκτωβρίου 2019, στις 18:00. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κα Βασιλική Αναστασιάδου.

In the news
Load More