Θα εργαστεί για τον Στρόβολο που μας αξίζει διαμηνύει η Μισιαούλη

Reading Time: < 1 minute

Δεν έχει τη λύση για όλα τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης πενταετίας στο Δήμο Στροβόλου και τα οποία βιώνουν καθημερινά οι δημότες, ανέφερε η υποψήφια για τη Δημαρχία Στροβόλου, Στέλλα Μισιαούλη-Δημητρίου, αναφέροντας παράλληλα ότι έχει τη δύναμη να εργαστεί σκληρά «ώστε να κερδίσουμε ξανά τον Στρόβολο που μας αξίζει».

«Οι πολιτικές που θα ακολουθήσουμε εμπνέουν εμπιστοσύνη και θα στηριχθούν από τους δημότες του Στροβόλου», είπε η κ. Μισιαούλη σε ομιλία της κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στον Αθλητικό – Μορφωτικό Σύλλογο Καβάζογλου και Μισιαούλη, τη Δευτέρα.

Δείτε επίσης:  Δήμος Στροβόλου και Βοτανικός Κήπος Ακάμα απέσπασαν τα Βραβεία των Πράσινων Συμβάσεων 2019

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στη συγκέντρωση έγινε επίσης παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και Σχολικών Εφόρων Στροβόλου με το συνδυασμό του ΑΚΕΛ και σε αυτήν παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Στην ομιλία του, ο κ. Κυπριανού αναφέρθηκε στην ποιοτική διαφορά των υποψηφίων του ΑΚΕΛ για τις Δημοτικές Εκλογές, καθώς όπως είπε, το ΑΚΕΛ είναι το μοναδικό κόμμα που ακολούθησε δημοκρατικές διαδικασίες για ανάδειξη των υποψηφίων.

Δείτε επίσης:  Κυπριακό και Τριμερής στη συνάντηση κατεχόμενων Δήμων - ΑΚΕΛ

Η δράση αλλά και το έργο του ΑΚΕΛ, πρόσθεσε, είναι συνυφασμένα με τα προβλήματα του κόσμου στις τοπικές κοινωνίες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Κυπριανού προχώρησε στη συνέχεια σε ενημέρωση για τις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό, όπως αναφέρεται.

In the news
Load More