Καρούσος – Αντωνίου : Επί τάπητος τα προβλήματα των κυνηγών

προβλήματα των κυνηγών

Συνάντηση με τον έφορο θύρας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αγίας Νάπας «Κάβο Γκρέκο» κ. Αντρέα Αντωνίου είχε την Τετάρτη 11 Ιουλίου, στο γραφείο του, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος, μετά από πρόσκληση του ιδίου προς το σύλλογο, που ήθελε να ενημερωθεί πληρέστερα για την πορεία του συλλόγου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, για το κυνήγι και για μια σειρά θεμάτων που σχετίζονται με την φύση και το περιβάλλον.

Ο κ. Αντωνίου ενημέρωσε το Δήμαρχο Αγίας Νάπας εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κυνήγι στην περιοχή μας και γενικά στην πατρίδα μας και για τις δράσεις που έχουν αναπτύξει μέχρι σήμερα τόσο σε περιβαλλοντικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Από πλευράς του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος ευχαρίστησε τον κ. Αντωνίου που ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόσκλησή του καθώς και για την εκτενή ενημέρωση που έτυχε και εξέφρασε την πλήρη στήριξη του προς το σύλλογο.

Στο τέλος της συνάντησης ο κ. Αντωνίου προσέφερε στον κ. Καρούσο τη φανέλα του συλλόγου, ανακηρύσσοντας τον με τον συμβολικό αυτό τρόπο σε επίτιμο μέλος.

In the news
post-image Διεθνη

Η Γαλλία ξεκινάει τον φορολογικό πόλεμο κατά των Google, Apple, Facebook και Amazon

Την απόφαση της Γαλλίας να προχωρήσει στη φορολόγηση των μεγάλων ψηφιακών επιχειρήσεων, χωρίς να περιμένει μια ευρωπαϊκή συναίνεση επί του θέματος, δηλώνει με συνέντευξή...
Load More