Καρούσος: Η Αγία Νάπα θα γίνει πρότυπο προσβασιμότητας για ΑΜεΑ

Reading Time: < 1 minute

Η κατάθεση πρότασης έργου για την προσβασιμότητα στο Πρόγραμμα ‘’Ελλάδα-Κύπρος–έργα στρατηγικού χαρακτήρα’’ ήταν το θέμα συζήτησης στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος μαζί με τους εκπροσώπους της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), τον Πρόεδρο Ιωάννη Βαρδακαστάνη και Βαγγέλη Καρίτσα.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμος αναφέρει ότι, στη συνάντηση ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος εξέφρασε την ισχυρή βούληση της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου προσωπικά να γίνει η Αγία Νάπα ένας Δήμος ολοκληρωτικά προσβάσιμος στους κατοίκους και στους επισκέπτες του.

Δείτε επίσης:  Ευαγγελίδης: Ο Δήμος Αραδίππου προκρίνει συνένωση με Κελιά, Τρούλλους και Ορόκλινη

‘’Φιλοδοξία μας ανέφερε ο κ. Καρούσος είναι να καταστεί ο Δήμο μας καθολικά προσβάσιμος και να είναι μία πόλη πρότυπο προσβασιμότητας’’.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης χαρακτήρισε τη πολύχρονη συνεργασία της Ομοσπονδίας με το Δήμο Αγίας Νάπας δημιουργική και εξαιρετικά προωθητική ενός σημαντικού τομέα για τη ζωή των ατόμων με αναπηρία που ζουν στις δύο πόλεις Ρέθυμνο και Αγίας Νάπα.

Δείτε επίσης:  Η Δήμαρχος Λακατάμιας απαντά σε δημοσίευση της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗ.ΣΥ Λακατάμιας

Ο κ. Βαρδακαστάνης εξέφρασε επίσης την ικανοποίηση του που συνεχίζεται η προσπάθεια για νέα έργα προσβασιμότητας και πρόσθεσε ότι τη Διεθνή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία την ενδιαφέρει να επενδύει σημαντικά σε Δήμους Σημαίες στον τομέα της προσβασιμότητας όπως είναι ο Δήμος Αγίας Νάπας.

In the news
Load More