Καταγγέλλει το Γιωρκάτζη το ΑΚΕΛ

Reading Time: < 1 minute

Αρκετές καταγγελίες έφτασαν στο ΑΚΕΛ για τηλεφωνικές παρενοχλήσεις του επιτελείου του κ. Γιωρκάτζη σε ψηφοφόρους του Δήμου Λευκωσίας.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΚΕΛ αναφέρει ότι, ‘’ζητούν πιεστικά από τους ψηφοφόρους να τους πουν τι θα ψηφίσουν και μετά αφήνουν με νόημα να εννοηθεί ότι ο Δήμαρχος θα γνωρίζει την επιλογή τους.

Δείτε επίσης:  Απόλυτα επιτυχημένη η εφαρμογή του «Σχέδιου Ευημερίας των Εγκαταλειμμένων ζώων» στο Δ. Αγίας Νάπας

Ο κ. Γιωρκάτζης εκτός που όπως φαίνεται εκμεταλλεύεται πλήρως την πρόσβαση που θεσμικά έχει στο Αρχείο των Δημοτών Λευκωσίας, πράγμα απαράδεκτο, χρησιμοποιεί μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές. Ένας Δήμαρχος ο οποίος στοιχειωδώς δεν σέβεται κανόνες και δεοντολογία, διερωτόμαστε τι αξιοπιστία μπορεί να έχει για τους δημότες του.

Τα πολλά λεφτά που διαθέτει ξανά ο κ. Γιωρκάτζης στην προεκλογική του εκστρατεία και η στρατιά των επαγγελματιών που χρησιμοποιεί, δεν μπορούν να κρύψουν τη στασιμότητα του Δήμου της πρωτεύουσας τα τελευταία πέντε χρόνια. Ήρθε η ώρα οι δημότες να σηκώσουν κεφάλι απέναντι στα κατεστημένα, τα «τζάκια» που μονοπωλούν την πρωτεύουσα και τις νοοτροπίες, παρωχημένων εποχών.’’

Δείτε επίσης:  Δ. Λάρνακας: Επί ποδός το τμήμα καθαριότητας

In the news
Load More