Η νεαρή Κατερίνα Γαβριηλίδου που βραβεύθηκε πρόσφατα από την Βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά της στη νεολαία στην Κύπρο και ανά το παγκόσμιο είναι και επίσημα πλέον υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Λατσιων με τη Συμμαχία Πολιτών.
«Η διαρκής προσφορά μου στα κοινά από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι τη σημερινή μου δράση στον τομέα της νεολαίας μου έδωσε τις κατάλληλες δεξιότητες, γνώσεις, και εμπειρίες για να προσφέρω τα μέγιστα στο δήμο που έχω μεγαλώσει» δήλωσε η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνα Γαβριηλίδου.
Η Κατερίνα Γαβριηλίδου είναι Πολιτικός Επιστήμονας (MSc, London School of Economics) και Οικονομολόγος (BSc, Lancaster University). Έκανε πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες και στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Συμμετείχε εθελοντικά στο Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου για τρία χρόνια, όπου εκπροσώπησε την Κύπρο σε συνέδρια νεολαίας ανά το παγκόσμιο. Είναι εκλεγμένο μέλος στο Συμβουλευτικό Σώμα Νέων του οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών UN Habitat εκπροσωπόντας την Ευρώπη, και Επίτημο Μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων. Τον Ιούνιο του 2016 βραβεύθηκε από την Βασίλισσα Ελισάβετ στα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ στο Λονδίνο με το βραβείο «Queen’s Young Leaders Award» για την προσφορά της στη νεολαία.