Κατηγορούν υποψήφιο ότι άνηκε στην ΕΟΚΑ Β΄

Reading Time: < 1 minute

Συκοφαντίες και λασπολογία δίνουν και παίρνουν όσο πλησιάζουν η Δημοτικές εκλογές.

Στο Κολόσσι κατηγορούν υποψήφιο ότι άνηκε στην ΕΟΚΑ Β΄.

Με επιστολή του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κολοσσίου Λούκας Γενεθλίου, κάνει λόγο για εκφοβισμό των κατοίκων από συγκεκριμένο κύκλο.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γενεθλίου δηλώνει πως ο ίδιος αναγκάζεται να απαντήσει «σε αυτούς που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να σταματήσουν τη μεγάλη αλλαγή που θα έρθει στους επόμενους μήνες» και προσθέτει ότι δεν είναι εγγεγραμμένος σε κανένα κόμμα, ούτε έχει εμπλακεί σε κομματικές παρατάξεις ή ότι είναι υποψήφιος οποιουδήποτε κόμματος.

Δείτε επίσης:  Ένα γιορτινό μήνα γεμάτο εκπλήξεις ετοιμάζει ο Δ. Πέγειας

«Οι κατηγορίες ότι ανήκω στην ΕΟΚΑ Β’ (γεννήθηκα το 1980) ή ότι είμαι Κομμουνιστής και ότι ελέγχομαι ή θα ελέγχομαι από τα δυο μεγάλακόμματα ή από τον οιονδήποτε, είναι ανυπόστατες και γελοίες», αναφέρει και προσθέτει πως, «είναι λυπηρό να κυκλοφορεί έντεχνα η φήμη ότι ανήκω και ελέγχομαι από τον υπόκοσμο, συκοφαντία που φτάνει στα όρια του λιβελλου και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου».

Δείτε επίσης:  Ευαγγελίδης: Ο Δήμος Αραδίππου προκρίνει συνένωση με Κελιά, Τρούλλους και Ορόκλινη

Κάνει ακόμη λόγο για εκφοβισμό που υφίστανται καθημερινά οι κάτοικοι Κολοσσιού από συγκεκριμένο κύκλο και καλεί όλους «να κλείσουν τα αφτιά τους και να αναλογιστούν ποιους βολεύει η συνέχιση της σημερινής κατάστασης».

«Κανένας εκφοβισμός δεν μπορεί να σταματήσει τη δυναμική μας πορεία για ένα καλύτερο αύριο μακριά από σκοπιμότητες και συμφέροντα», αναφέρει.

In the news
Load More