Κρίκετ για γυναίκες και άντρες το 2019!

Κρίκετ
Reading Time: 1 minute

Συνεχίζοντας την πρωτοβουλία που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Ένταξης από Τοπικές Αρχές, με τη συνεχιζόμενη στήριξη του Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Δήμος Λακατάμιας συνεχίζει την προσφορά δωρεάν μαθημάτων κρίκετ κάθε Σάββατο και Κυριακή σε όσους αγαπούν το άθλημα. Καταλυτικό ρόλο στην επιτυχή οργάνωση των μαθημάτων έχουν μέλη της μεταναστευτικής κοινότητας που συνεργάζονται με το Δήμο Λακατάμιας για αυτό το στόχο.

Η δράση αυτή απευθύνεται καταρχήν σε υπήκοους τρίτων χωρών με καταγωγή από Ασιατικές και άλλες χώρες με ισχυρή παράδοση και ενθουσιασμό για το άθλημα. Παρέχει την ευκαιρία άθλησης και δημιουργικής αναψυχής σε μετανάστες και πρόσφυγες που ζουν στην πόλη μας, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα να φέρει κοντά άτομα με διαφορετική καταγωγή σε κοινές δραστηριότητες και στόχους.

Δείτε επίσης:  Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Προτύπων από τον CYS

Με το σύνθημα «Το κρίκετ δεν είναι μόνο για άντρες», ο Δήμος Λακατάμιας ανταποκρίνεται σε αιτήματα γυναικών μεταναστριών και καινοτομεί επιδιώκοντας το σχηματισμό τμήματος γυναικών που ενδιαφέρονται να μάθουν το άθλημα και να αγωνιστούν σ’ αυτό.

Ο αθλητισμός είναι για όλους, ενώνει τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την εθνική ή άλλη προέλευση τους και αποτελεί ένα σημαντικό πεδίο για την προώθηση της ένταξης των υπηκόων τρίτων χωρών στην κοινωνία μας. Αγκαλιάζοντας διαφορετικά αθλήματα, εμπλουτίζουμε την τοπική αθλητική σκηνή και προωθούμε την αποδοχή και τον σεβασμό της διαφορετικότητας στην τοπική κοινωνία μας.

Δείτε επίσης:  Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Προτύπων από τον CYS

In the news
Load More