Ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της διεξαγωγής του TIGER RALLY 2023 που θα γίνει το Σάββατο 25 Μαρτίου στο Μόλο Λεμεσού, ο δημοτικός χώρος στάθμευσης Σπύρου Αραούζου (Μόλος1) θα είναι κλειστός από τις 6μ.μ της Παρασκευής 24/03/2023 μέχρι τις 8μ.μ της Κυριακής 26/03/2023.
Ο Δήμος ζητά την κατανόηση του κοινού και απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία που μπορεί να υπάρξει.
Εκκίνηση αγώνα, 25 Μαρτίου στις 12:00 από το Μόλο Λεμεσού (Χώρος Στάθμευσης 1) Τερματισμός 26 Μαρτίου στις 15:40 στο ίδιο σημείο. Η Τελετή Βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 16:30.
Ο αγώνας διοργανώνεται στο πλαίσιο της Αθλητικής Διοργάνωσης του Δήμου Λεμεσού «Λεμέσια» από την Κυπριακή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου και το Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού» και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους Εθνικούς Κανονισμούς του ΚΟΑ 2023.