Με το σύνθημα «Η Λάρνακα το σπίτι μου, το σπίτι μου η Λάρνακα» εξήγγειλε την υποψηφιότητα του ο Χάρος

Reading Time: 2 minutes

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου Χάρος με σύνθημα «Η Λάρνακα το σπίτι μου, το σπίτι μου η Λάρνακα» εξήγγειλε, την Τρίτη 15/11/16, επίσημα  ανεξάρτητη υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Λάρνακας.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη, ο κ. Χάρος ανέφερε ότι πρέπει να «δώσουμε μια νέα ώθηση στα χρόνια προβλήματα της Λάρνακας μας, χρειάζεται να γίνουν ευέλικτες ενέργειες με μακροχρόνιο σχεδιασμό και προϋπολογισμό προς όλες τις κατευθύνσεις κρατικές, ευρωπαϊκές, ιδιωτικές (ντόπιες και ξένες) με προσανατολισμό προς όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα της νοικοκυρεμένης οικονομικής ανάπτυξης.  Θα πρέπει να προσδιορίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία με ποιότητα ζωής, με νέα πνοή και νέα νοοτροπία, να αποδείξουμε ότι σεβόμαστε τους εαυτούς μας, για μια καθαρή και πράσινη πόλη, με ευκαιρίες για τους νέους μας με στόχο αυτά που θέλουμε να γίνονται έργα και να αρνηθούμε την απαξίωση και όλα όσα μας προσβάλλουν».

Δείτε επίσης:  Αρχίζει ο προγραμματισμός για τη Διανέλλειο Σχολή

Αφού σημείωσε ότι «είναι με συναίσθηση της ευθύνης» που αποφάσισε να διεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου Λάρνακας, ο κ. Χάρος σημείωσε πως πρέπει να «αναχαράξουμε αυτό που είχαμε κάμει και παλαιότερα σε άλλους αγώνες και άλλες εθνικές επάλξεις, την προσφορά με ανιδιοτέλεια, χωρίς προσωπικά συμφέροντα, χωρίς πελατειακές σχέσεις, χωρίς αντιμισθίες και απολαβές, αλλά με προσφορά και θυσίες. Όλοι μαζί χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και βαρίδια».

Αναφερόμενος στους πυλώνες της δημαρχίας του σε περίπτωση που εκλεγεί, ο Γιώργος Κωνσταντίνου Χάρος είπε ότι αυτοί περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, να έρθουν στη Λάρνακα το Τεχνολογικό πάρκο και το ΑΞΙΚ, να προχωρήσει ο σχεδιασμός του δρόμου Λάρνακας – Δεκέλειας, να προχωρήσει η προκήρυξη προσφορών για εξεύρεση επενδυτή για την ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας, να εφαρμοστεί το διοικητικό διάταγμα για την απομάκρυνση των πετρελαιοδεξαμενών και του υγραερίου, να ενωθούν οι περιοχές της ακτής Μακένζη με την «Σπύρος beach», να αντληθούν ευρωπαϊκά κονδύλια για αναπτυξιακά έργα, να εισπραχθεί το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ που χρωστούν διάφοροι και να γίνουν μελέτες για μετακίνηση του στρατοπέδου δίπλα από την Αλυκή και για περισυλλογή σκυβάλων και ανακυκλώσιμων οικιακών αποβλήτων.

Δείτε επίσης:  Ο Δήμος Λεμεσού εξήγγειλε υποψηφιότητα για Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2020

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε επίσης και μια δήλωση – δέσμευση σύμφωνα με την οποία «επειδή το λειτούργημα του Δήμαρχου, δεν είναι υπόθεση ενός ανθρώπου μόνον, δηλώνω ότι αφού εκλεγώ στις επικείμενες εκλογές για την θητεία 2017 – 2022, θα διαθέσω τις απολαβές του Δήμαρχου (περίπου 300 χιλιάδες ευρώ), για την πρόσληψη 3-4 εξωτερικών άρτια καταρτισμένων συμβούλων – μελετητών με εμπειρίες σε διάφορα θέματα που ταλανίζουν την ομαλή λειτουργία του Δήμου με στόχο την τάχιστη επίλυση των χρόνιων προβλημάτων, την ανάπτυξη και τη μείωση των λειτουργικών κόστων με σκοπό τη μείωση των φορολογιών».

υποψηφιότητα Δημοτικές εκλογές

In the news
Load More