Μπράβο στον Δήμο Αγίας Νάπας – Βράβευσε τους δικούς της καλοκαιρινούς ήρωες, τους ναυαγοσώστες

ναυαγοσώστες
Reading Time: < 1 minute

Οι ναυαγοσώστες της Αγίας Νάπας για ένα ακόμη καλοκαίρι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, σώζοντας ανθρώπινες ζωές, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις βοήθησαν ακόμα και σε σύλληψη κλεφτών.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, τίμησε τους ναυαγοσώστες του Δήμου, σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019, σε μία σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεως του Δημοτικού Μεγάρου.

Τιμήθηκαν οι… καλοκαιρινοί ήρωες, οι οποίοι για μία ακόμη χρονιά ξεχώρισαν για τον υπερβάλλοντα ζήλο που επέδειξαν στο πλαίσιο της εργασίας τους. Διέσωσαν ζωές, βοήθησαν να συλληφθούν ληστές και αποτέλεσαν έναν εξαιρετικό λόγο θετικής προβολής της Αγίας Νάπας σε Κύπρο και εξωτερικό. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος και ο Υπεύθυνος Παραλιών του Δήμου κ. Δημήτρης Πατέρας.

Δείτε επίσης:  Ο Δήμος Λευκονοίκου συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Ο κ. Γιάννης Καρούσος μιλώντας στους ναυαγοσώστες, τους ευχαρίστησε που πέρα της εκτέλεσης των καθηκόντων τους επιδεικνύουν υπερβάλλοντα ζήλο προς όφελος των λουομένων.
«Με την παρατηρητικότητα σας και πολλές φορές με την αυτοθυσία σας όχι μόνο σώζετε καθημερινά ανθρώπινες ζωές, αλλά έχετε συμβάλει στη καθοριστική μείωση των κλοπών που γίνονται στις παραλίες, κυρίως τις βραδινές ώρες, η οποία μείωση έχει φθάσει σύμφωνα με στατιστικά της αστυνομίας, στο 95%. Αισθάνομαι υπερήφανος για τη ναυαγοσωστική υπηρεσία μας και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι θεωρείται ως η καλύτερη ναυαγοσωστική υπηρεσία σε όλη την Κύπρο και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

Δείτε επίσης:  Άρχισαν οι εργασίες συντήρησης των ενετικών τειχών στη Λευκωσία

Στη συνέχεια οι ναυαγοσώστες περιέγραψαν ορισμένα από τα περιστατικά που χρειάστηκε να επέμβουν και κατέγραψαν τις εμπειρίες τους από τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για τη διάσωση ανθρώπινων ζωών και της επικράτησης της τάξης και της νομιμότητας σε όλες τις παραλίες του Δήμου.

In the news
Load More