Μπύρα με τους Παπιγιόν στην πλατεία Ελευθερίας

Παπιγιόν
Reading Time: < 1 minute

Στην τελική ευθεία εισήλθαν οι προετοιμασίες διοργάνωσης του ετήσιου φεστιβάλ μπύρας, από τις 13-15 Σεπτεμβρίου 2019, που θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του παλιού πλέον, δημοτικού μεγάρου Λευκωσίας, δηλαδή στην πλατεία Ελευθερίας. Οι διοργανωτές του φεστιβάλ μπύρας, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας δήμου Λευκωσίας, υπόσχονται όμορφα μουσικά βράδια με τα συγκροτήματα Παπιγιόν, Ρεμπέτικη Παρέα και On tour, και βεβαίως άφθονη θα ρέει η μπύρα.

13/9 Παπιγιόν Band & Στέφανη Νέρου
14/9 On Tour και Δημήτρης Μεσιμέρης
15/9 Η Ρεμπέτικη παρέα.

Τα συγκροτήματα θα πλαισιώνουν έμπειροι DJ’s.

Ωράριο λειτουργίας τους φεστιβάλ καθημερινά από τις 7:00μ.μ. μέχρι τις 11:30μ.μ.

Δείτε επίσης:  Γραπτές εξετάσεις για πρόσληψη στο Δήμο Λευκωσίας

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας, δημοτικός σύμβουλος ΔΗΚΟ, Οδυσσέας Ελληνόπουλος, με δηλώσεις στην Aftodioikisi, ανέφερε ότι πρόκειται για μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί ανάμεσα στον κόσμο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας προγραμματίζει άλλη μια εκδήλωση που στοχεύει να σπρώξει τον κόσμο να επισκεφθεί τον ιστορικό πυρήνα της Λευκωσίας. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο κ. Ελληνόπουλος, ενόψει των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί, στην οδό Ερμού, εκδήλωση και θα είναι ανοικτά τα εργαστήρια τεχνιτών οι οποίοι κατασκευάζουν ιδιαίτερα αντικείμενα.

Στην περιοχή βρίσκονται αξιόλογοι χώροι όπως, το πολυεργαστηριακό κέντρο Χρυσαλινιώτισσας, το αρχοντικό Αξιοθέας και εκκλησίες, που πραγματικά αξίζει ένας επισκέπτης να επισκεφθεί.

Δείτε επίσης:  Άρχισαν οι εργασίες συντήρησης των ενετικών τειχών στη Λευκωσία

Σε ένα άλλο επίπεδο, το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου, μελετά την τοποθέτηση οργάνων γυμναστικής σε πάρκα. Η επιλογή των πάρκων θα γίνει με τη συμμετοχή των νέων μέσω του facebook. «Στόχος των εκδηλώσεων μας είναι η προαγωγή της κοινωνικής συνάθροισης των δημοτών, με έμφαση τη νεολαία, ώστε η πόλη μας να είναι ζωντανή και φιλική προς τον πολίτη», ανέφερε ο κ. Ελληνόπουλος.

In the news
Load More