Νέα πνοή με όραμα η υποψηφιότητα Καρούσου στην Αγία Νάπα

Reading Time: < 1 minute

”Η δική σας ψήφος με ανάδειξε στο αξίωμα του Δημάρχου. Στόχος μας ήταν να δώσουμε μαζί νέα πνοή στην πόλη μας, με όραμα μια ισχυρή και ακμάζουσα Αγία Νάπα. Τρεισήμισι χρόνια μετά, θεωρώ καθήκον μου να επαναδιεκδικήσω τη δημαρχία της Αγίας Νάπας, για τη συνέχιση του σημαντικού έργου που μαζί πετύχαμε.

Φίλες και Φίλοι,

Μαζί θέσαμε γερά θεμέλια για την ανάπτυξη του τόπου μας. Αγωνιστήκαμε, διεκδικήσαμε και πετύχαμε πολλά και σημαντικά επιτεύγματα μέσα από πρωτόγνωρα δύσκολες περιστάσεις. Προασπίστηκα το δημόσιο συμφέρον με γνώμονα πάντοτε τις αρχές της χρηστής διοίκησης και τη γενική πρόοδο. Έγνοιά μου και προτεραιότητά μου υπήρξε πάντοτε ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και η διασφάλιση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής, για μας και τα παιδιά μας. Προσπάθησα να είμαι διπλά στον καθένα για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις και τα προβλήματα. Μαζί, πετύχαμε την ανάδειξη του δήμου μας σε αστικό κέντρο, ισότιμα με τις άλλες μεγάλες πόλεις. Αναβαθμίσαμε το τουριστικό μας προϊόν, φθάνοντας σε πρωτόγνωρα επίπεδα αφίξεων. Παράλληλα, νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά αποκομίζοντας πολλαπλά, επαναλαμβανόμενα και σημαντικά οφέλη για το δήμο μας. Επιπλέον, διασφαλίσαμε ότι η προσφορά της πόλη μας αναγνωρίζεται έμπρακτα από τα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Δείτε επίσης:  Κινούμενη άμμος οι νέοι Δήμοι

Αγαπητοί Συνδημότες,

Ενωμένοι οφείλουμε να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία που έχουμε χαράξει, αποδεικνύοντας ότι ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πετύχουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Οι προκλήσεις παραμένουν και η αντιμετώπισή τους απαιτεί συλλογικότητα, υπευθυνότητα, εντιμότητα, ΑΝΘΡΩΠΙΑ. Μακριά από μικροκομματικές και άλλες σκοπιμότητες, ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Επιλέγουμε τη συνεργασία με κοινή δράση για την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων.

Δείτε επίσης:  Πλήρως ευχαριστημένη είναι η Αθηένου

Φίλες και Φίλοι,

Με εφόδιο την εμπειρία των προηγουμένων χρόνων ζητώ να με τιμήσετε ξανά με την ψήφο σας και να μου δώσετε ξεκάθαρη, ισχυρή εντολή ώστε να συνεχιστεί η ανάπτυξη και η πρόοδος του δήμου μας, γιατί αποδείξαμε ότι ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.”

In the news
Load More