Ο Δήμος Ιεροκηπίας ανακοίνωσε ότι ο ΕΟΑ Πάφου έχει εκδώσει πιστοποιητικό έγκρισης για μέρος του έργου «Βελτίωση της Λεωφόρου Εγνατίας και άλλων Οδών στο Έργο Νεάπολις», που υλοποιεί ιδιωτική εταιρεία, στη βάση της πολεοδομικής έγκρισης ΠΑΦ/2922/2004/Θ και της άδειας διαίρεσης γης Δ19/2023.
Από σήμερα, Πέμπτη 25.06.2026, τίθενται σε ισχύ οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος του δρόμου στη συμβολή της Λεωφ. Ευρώπης με την οδό Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Μ. Σάββα:
- Τίθεται σε λειτουργία σημαντικό μέρος της Λεωφ. Εγνατίας. Το υπολειπόμενο μέρος της, μέχρι και τον κόμβο επί της Λεωφ. Ευρώπης, θα παραμείνει κλειστό, μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση των εργασιών (περί τα τέλη Σεπτεμβρίου).
- Τίθεται σε λειτουργία η οδική πρόσβαση προς τους Εφτά Αϊγιώργηδες.
- Τίθεται σε λειτουργία η οδός που συνδέει την οδό Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Μ. Σάββα με τη Λεωφ. Εγνατίας. Σημειώνεται ότι το υπολειπόμενο μέρος της οδού Ανθυπολοχαγού Γεωργίου Μ. Σάββα, από το σημείο σύνδεσης με τη διαγώνια οδό θα παραμείνει κλειστή, επιτρέποντας την είσοδο μόνο για τους επηρεαζόμενους κατοίκους, μέχρι την ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών που αφορούν τον κόμβο της Λεωφ. Ευρώπης στο σημείο σύνδεσης με τη Λεωφ. Εγνατίας.
- Στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών που αφορούν την κατασκευή της πρόσθετης λωρίδας στο ανατολικό τμήμα της Λεωφ. Ευρώπης, κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα διακόπτεται προσωρινά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, ώστε να εκτελούνται οι απαραίτητες εργασίες και στη συνέχεια θα επαναλειτουργεί κανονικά με κυκλοφορία και στις δυο λωρίδες.
Μέχρι να ολοκληρωθεί η Β’ και τελευταία φάση του Σχεδίου Κυκλοφοριακής Διαχείρισης, θα πραγματοποιηθούν κατάλληλες ρυθμίσεις για την ασφαλή χρήση του παραδοτέου οδικού δικτύου.











