Ν. Νικολαΐδης: Με τιμά ιδιαίτερα η απόφαση της Αλληλεγγύης

Reading Time: < 1 minute

Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητική τη απόφαση του Κινήματος Αλληλεγγύη για υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας μου. Σημειώνω με ιδιαίτερη ικανοποίηση το γεγονός ότι και το Κίνημα Αλληλεγγύη έλαβε την απόφαση του  μακριά από κομματικά παζάρια και πάρε-δώσε πίσω από κλειστές πόρτες.

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης ο Νίκος Νικολαΐδης αναφέρει ότι, η απόφαση του Κινήματος επιβεβαιώνει τη δυναμική η οποία αναπτύσσεται καθημερινά και ενισχύει την προοπτική για αλλαγή σκυτάλης μετά από δέκα χρόνια στο Δημαρχείο Λεμεσού.

Δείτε επίσης:  Δ. Λευκωσίας: Παράδοση Χριστουγεννιάτικου Πακέτου Αγάπης σε άπορους μαθητές

Επιβεβαιώνεται η άποψη των δημοτών της Λεμεσού ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τη ξεχασμένη Λεμεσό, να λύσουμε προβλήματα που συσσωρεύτηκαν και να ανταποκριθούμε θετικά στις νέες προκλήσεις για μια Λεμεσό πραγματικά ξεχωριστή και πρωτοπόρα. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε σε εκσυγχρονισμό του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εφαρμόζοντας κανόνες χρηστής διοίκησης, διαφάνειας και διαβούλευσης.

Δείτε επίσης:  Πρωτοβουλία Δημάρχου Πάφου για Λεωφ. Ελλάδος

Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω την βαθιά μου εκτίμηση στην συμπολίτισσα Πρόεδρο, στα στελέχη και στα μέλη του Κινήματος Αλληλεγγύης και τους διαβεβαιώνω ότι, όπως έπραξα σε όλη μου την πολιτική διαδρομή, θα συνεχίσω να εργάζομαι με γνώμονα το συμφέρον και την ευημερία των πολιτών.

In the news
Load More