Ξεκινά το Τουρνουά Κρίκετ Λακατάμιας 2019

Κρίκετ
Reading Time: 1 minute

Ξεκινούν με ενθουσιασμό την προσεχή Κυριακή οι αγώνες μεταξύ των ομάδων που θα διαγωνιστούν για τον τίτλο της Πρωταθλήτριας στο 4ο Τουρνουά Κρίκετ Λακατάμιας 2019. Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται τις Κυριακές στο Δημοτικό Στάδιο Λακατάμιας από τις 22 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου 2019. Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δυο αγώνες. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ομάδων Ryaan Cricket Club και Nicosia Tigers Cricket Club στις 9:00π.μ.. Ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ομάδων Eastern Cyprus Cricket Club και Nicosia XI Fighters Cricket Club στις 12:30 μ.μ..

Δείτε επίσης:  Έρχονται 134 χώροι στάθμευσης σε λεωφ. Αγίου Ανδρέου και Καντάρας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν φέτος να παρακολουθήσουν τους αγώνες και τα αποτελέσματα τους σε πραγματικό χρόνο από την διεθνή ιστοσελίδα www.crickslab.com , στην οποία οι αγωνιζόμενοι έχουν εγγράψει το Τουρνουά ως Lakatamia T20 Championship League, ακολουθώντας τα #crickslablivescores και #crickslablivestream #LakatamiaT20 Championship League.

Ο Δήμος Λακατάμιας διοργανώνει το Τουρνουά σε στενή συνεργασία με ενεργούς πολίτες και ομάδες της μεταναστευτικής κοινότητας με ενθουσιασμό και αγάπη για το άθλημα, αλλά και με ψηλούς στόχους για συνεχή βελτίωση των επιδόσεων τους, προσέλκυση του ενδιαφέροντος των Κυπρίων και τοποθέτηση της Κύπρου στο χάρτη του αθλήματος διεθνώς. Στόχος του Δήμου Λακατάμιας, όπως και του Προγράμματος «Νέοι Δρόμοι για την Ένταξη» είναι η ενδυνάμωση των μεταναστών και η προαγωγή της κοινωνικής τους ένταξης και του σεβασμού στη διαφορετικότητα μέσω της παροχής ευκαιριών για άθληση και καλλιέργεια των ταλέντων τους.

Δείτε επίσης:  Ενώπιον Δημάρχων Λευκωσίας το κυκλοφοριακό της Λευκωσίας

In the news
Load More