Ξεκινούν οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι Λεμεσού 2020

Reading Time: < 1 minute

Για το Καρναβάλι του 2020 προετοιμάζεται ο Δήμος Λεμεσού, ο οποίος ανακοινώνει πως θα δέχεται από την ερχόμενη Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, δηλώσεις συμμετοχής στη μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 12 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 8.00 και 14.00, με τελευταία ημέρα δήλωσης συμμετοχής, την Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου, μέχρι τις 13.00.

Δείτε επίσης:  Γ. Λιλλήκας: Δεν μπορεί να αναβάλλονται έργα εν αναμονή μεταρρύθμισης ΤΑ

Την πρώτη μέρα, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και τήρησαν όλους τους κανονισμούς, τονίζει ο Δήμος, προσθέτοντας ότι “όσοι συμμετείχαν στην περσινή παρέλαση και παράβηκαν τους κανονισμούς, καθώς και οι νέοι συμμετέχοντες, θα δικαιούνται να δηλώσουν συμμετοχή από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου”.

Δείτε επίσης:  Σε Λεωφόρο Γλ. Κληρίδη μετονομάστηκε η Λεωφόρος Ακαδημίας

Τέλος, καλούνται όσοι θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη Μεγάλη Παρέλαση, να περάσουν απαραιτήτως από τα γραφεία των Πολιτιστικών Υπηρεσιών στην οδό Αγίου Ανδρέου 253 (τηλ. 25745919) για συμπλήρωση της ειδικής φόρμας συμμετοχής και για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση όσον αφορά στους φετινούς όρους και κανονισμούς.

In the news
Load More