Οι μεταρρυθμίσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Αναστασιάδη – Παπαδόπουλου

Reading Time: < 1 minute

Νομοσχέδια για μεταρρυθμίσεις τα οποία βρίσκονται ενώπιον της Βουλής προς ψήφιση ήταν το αντικείμενο συζήτησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Επιβεβαιώνοντας την πραγματοποίηση της συνάντησης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ερωτηθείς σχετικά, πως αυτή έγινε με πρωτοβουλία του Προέδρου Αναστασιάδη.

Δείτε επίσης:  Αυτές είναι οι ημερομηνίες καταβολής συντάξεων και επιδομάτων ενόψει Χριστουγέννων

«Αντικείμενο της συνομιλίας τους ήταν μεταρρυθμίσεις που πρέπει να προχωρήσουν, και συγκεκριμένα κάποια νομοσχέδια τα οποία βρίσκονται στη Βουλή, όπως είναι η μεταρρύθμιση στον τομέα της απονομής της δικαιοσύνης, η μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, η μεταρρύθμιση της δημόσιας υπηρεσίας κ.α. Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης άκουσε τις απόψεις του κ. Παπαδόπουλου επί των θεμάτων αυτών», είπε ο κ. Προδρόμου.

Δείτε επίσης:  Ο Ιωνάς απαντά για την άδεια οπλοφορίας του Avni

Ανέφερε επίσης πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συναντήσεις και με άλλους πολιτικούς ηγέτες για τα ίδια θέματα στο πλαίσιο της προσπάθειας να προχωρήσουν αυτές οι μεταρρυθμίσεις.
ΚΥΠΕ

In the news
Load More