Οι παράνομες κεραίες πονοκέφαλος για το Δήμο Πάφου

Reading Time: 1 minute

Την ενεργοποίηση του δημοτικού συμβουλίου και κατ’ επέκταση των αρμόδιων τμημάτων για  άμεση απομάκρυνση παράνομων κεραίων από περιοχή Μετέωρα της Πάφου, ζητά με επιστολή του στο Δήμαρχο Πάφου ο Φίλιππος Θ. Φιλίππου, δημοτικός Σύμβουλος Πάφου της ΕΔΕΚ.

Στην επιστολή του υπογραμμίζει τη σύμφωνη γνώμη του  με την πρόταση του συνάδελφου τουΧαράλαμπου Πάζαρου και παρακαλεί το Δήμαρχο όπως  στην επόμενη συνεδρία της ολομέλειας να συζητηθεί το θέμα και να ληφθεί η τελική απόφαση.

«Έχουμε ήδη προβεί σε κατεδάφιση μιας τέτοιας κεραίας πρόσφατα και μάλιστα σε πολύ κοντινή απόσταση με τις κεραίες που αφορούν τους κάτοικους στην περιοχή Μετέωρα της Πάφου. Ως αντιπρόεδρος της Πολεοδομικής Επιτροπής σε διαβεβαιώνω ότι δεν έχουμε εγκρίνει σε καμία περίπτωση την αδειοδότηση τέτοιων κατασκευών, το πιο πιθανόν δεν έχουν καν υποβληθεί άδειες για τις συγκεκριμένες κεραίες. Υποστηρίζω την πρόταση γιατί έτσι θα μπορέσουμε να βρούμε μια όσο το δυνατόν πιο ασφαλή λύση με τις λιγότερο πιθανόν επιπτώσεις και το κοινό καλό, εφόσον αποτελεί ένα αναγκαίο κακό η τοποθέτηση τέτοιων κεραιών. Παράλληλα, και χωρίς καμιά καθυστέρηση, εφόσον έχει έρθει στην αντίληψη μας η ύπαρξη παράνομων κατασκευών, σας καλώ όπως σταλεί ειδοποίηση επιβολής με προειδοποίηση προς τους ιδιοκτήτες για αφαίρεσης των εντός 7 ημερών, διαφορετικά θα πρέπει να επέμβει ο Δήμος Πάφου με τα συνεργεία του. Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια, που δεν το κάνουμε, ούτε όμως και να καθυστερούμε σε τέτοιες περιπτώσεις που αφορούν την υγεία των συνδημοτών μας, των παιδιών μας, την υγεία όλων μας. Η αντίδραση του Δήμου Πάφου θα πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ και αποτελεσματική», επισημαίνει ο κ. Φιλίππου στην επιστολή του.

Δείτε επίσης:  Δ. Λακατάμιας: Υπέρ της μεταρρύθμισης υπό προϋποθέσεις

Με την επιστολή του συγχαίρει τέλος τους συνδημότες του , κάτοικους της περιοχής που αντέδρασαν στην παρανομία, αλλά και τους συνάδελφους Χαράλαμπο Πάζαρο και Μιχάλη Χατζημιτσή για την ανάδειξη του θέματος. «Η υγεία και το μέλλον, ειδικά των παιδιών μας, είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ!»

Δείτε επίσης:  Παρουσιάστηκε ο απολογισμός τριετίας του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας

 

In the news
Load More