Οι υποψήφιοι για την Δημαρχία Αμμοχώστου στην aftodioikisi

δημαρχία Αμμοχώστου
Reading Time: 2 minutes

Σίμος Ιωάννου: Η Αμμ/στος είναι προτεραιότητα

Ο υποψήφιος για τη δημαρχία Αμμοχώστου, Σίμος Ιωάννου, καλεί τους συνδημότες του να συστρατευθούν στον αγώνα για επιστροφή στην αγαπημένη πόλη και υποδεικνύει ότι πρέπει το ταχύτερο να καθίσουμε στο τραπέζι των συνομιλιών με στόχο την κατάληξη σε συμφωνημένη λύση.

Σίμος Ιωάννου
Σίμος Ιωάννου

 

Νίκος Κάρουλλας: Να αφυπνίσουμε την περηφάνια των Αμμοχωστιανών

Ο υποψήφιος για τη δημαρχία Αμμοχώστου, Νίκος Κάρουλλας, καλεί τους Αμμοχωστιανούς να αφυπνιστούν και όλοι μαζί να εργαστούμε ώστε, να αποτραπεί η διχοτόμηση και ο εποικισμός του νησιού μας. Ο χρόνος περνά και τα ψηφίσματα ολοένα και αδυνατούν να επιτελέσουν τον αρχικό τους σκοπό, που ήταν να λειτουργήσουν καταλυτικά για λύση και επανένωση της πατρίδας μας, προειδοποιεί ο κ. Κάρουλας.

Νίκος Κάρουλλας
Νίκος Κάρουλλας

 

Ανδρέας Λόρδος: Δυναμικός αγώνας για την επιστροφή

Ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Αμμοχώστου, Ανδρέας Λόρδος, δηλώνει ότι δεν εγκλωβίζεται σε σύνορα και βλέπει μπροστά. Θεωρεί ότι έχει την δυνατότητα να επιφέρει θετικά αποτελέσματα και στις δυο πλευρές του φράχτη της ντροπής, όπως λέει. Ο κ. Λόρδος υποστηρίζει ότι οι Κυβερνήσεις απέτυχαν παταγωδώς να διαχειριστούν το ζήτημα της Αμμοχώστου και καλεί τους Αμμοχωστιανούς να σκεφτούν καθαρά προς αποτροπή του εποικισμού της πόλης τους.

 

Ανδρέας Λόρδος
Ανδρέας Λόρδος

Λίνος Παπαγιάννης: Ο δήμος Αμμοχώστου δίπλα στους δημότες του

Ο υποψήφιος του ΕΛΑΜ, για τη δημαρχία Αμμοχώστου, Λίνος Παπαπαγιάννης, σε συνέντευξη στην Aftodioikisi, σημειώνει την ανάγκη δημιουργίας ομάδας στρατηγικής και διαφώτισης, με σκοπό την προβολή του θέματος της Αμμοχώστου, και πρόληψη δυσάρεστων καταστάσεων, όπως τώρα, με την πιθανή πρόσκληση των Τούρκων για επιστροφή υπό τ/κ διοίκηση.

Λίνος Παπαγιάννης
Λίνος Παπαγιάννης

In the news
Load More