Οκτώβρη καλλωπίζεται ο κόμβος Σπύρου Κυπριανού – Υποβαθμισμένος ο κόμβος κοντά στο νοσοκομείο

Reading Time: 1 minute

Σχεδιασμούς για εξωραϊσμό και αναβάθμιση του καλλωπισμού του κυκλικού κόμβου, που συνδέει τις λεωφόρους Σπύρου Κυπριανού (πρώην Τροόδους), με Τσερίου, (παρά το κατάστημα Θεόκτιστο), προγραμματίζει το Τμήμα Δασών.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής του Τμήματος Δασών, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου, αφού συμφώνησε σε παρατήρησή μας ότι, εδώ και καιρό είναι παραμελημένος ο κυκλικός κόμβος, διαβεβαίωσε ότι, τον προσεχή Οκτώβρη, όταν υποχωρήσει η υψηλή θερμοκρασία, συνεργεία του Τμήματος θα αναλάβουν τη φύτευση επιπρόσθετων φυτών και τη συντήρησή του.

Δείτε επίσης:  Νέα παγκάκια στην Πλατεία Ελευθερίας

Ο κ. Αλεξάνδρου εξήγησε ότι ο εν λόγω κόμβος εντάσσεται στον σχεδιασμό του περιμετρικού Λευκωσίας, που αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη τετραετία.

Ακαλαίσθητος ο κόμβος κοντά στο νοσοκομείο

Υποβαθμισμένος εδώ και χρόνια, είναι ένας άλλος, μεγάλος κυκλικός κόμβος, που βρίσκεται σε πολυσύχναστο δρόμο. Πρόκειται για τον κόμβο, που γειτνιάζει με το Γενικό Νοσοκομείο, και πολλοί πολίτες διαμαρτύρονται για την άσχημη εικόνα που παρουσιάζει. Ο εν λόγω κόμβος εμπίπτει στα όρια του δήμου Στροβόλου και είναι αρμόδιο για τον εξωραϊσμό του.

Δείτε επίσης:  Σε κρίσιμη καμπή η μετακίνηση πετρελαιειδών και υγραερίου από τη Λάρνακα

Μέχρι πρόσφατα αρμόδιο για τον εξωραϊσμό ήταν το Τμήμα Δημοσίων Έργων, αλλά τελευταία, οι αρμοδιότητες περιήλθαν στο δήμο Στροβόλου, που καλείται να αναλάβει την αναβάθμισή του. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο δήμος προτίθεται να ζητήσει την περίληψη πρόσθετων κονδυλίων στον προϋπολογισμό για την υλοποίηση εργασιών αναβάθμισής του.

Αντωνία Λαμπράκη

In the news
Load More