Ο Δήμαρχος Λάρνακας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ

Reading Time: < 1 minute

Θέματα που αφορούν τη Λάρνακα μεταξύ των οποίων η μετακίνηση των εγκαταστάσεων υγρών καυσίμων και υγραερίου από τη πόλη και η ενιαία ανάπτυξη λιμανιού και μαρίνας, συζήτησαν ο Πρόεδρος του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος με τον Δήμαρχο Ανδρέα Βύρα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου στο γραφείο του Δημάρχου Λάρνακας Ανδρέα Βύρα. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση του Προέδρου του Κινήματος από τον Δήμαρχο σχετικά με την πορεία των έργων ανάπτυξης καθώς και για τα έργα της επόμενης προγραμματικής περιόδου.

Δείτε επίσης:  Πλήρως ευχαριστημένη είναι η Αθηένου

Κατά τη συνάντηση «έγινε επίσης αναφορά στις εξελίξεις που αφορούν τη δημιουργία Σχολής «Επιστημών και Τεχνολογίας της Θάλασσας» του Πανεπιστημίου Κύπρου στη Λάρνακα καθώς και σε διαφορά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο θέμα της μετακίνησης των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου καθώς και στην ενιαία ανάπτυξη Λιμανιού – Μαρίνας Λάρνακας».

Δείτε επίσης:  Όλα έτοιμα για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λευκωσία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της ΕΔΕΚ, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, Υπηρεσιακοί του Δήμου, ο Επαρχιακός Γραμματέας της ΔΕΟΚ και άλλα μέλη του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών – ΕΔΕΚ.

In the news
Load More