Ο Δήμαρχος Λευκωσίας στο καλοκαιρινό σχολείο του Πολυδύναμου Λευκωσίας

Reading Time: 1 minute

Ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωσταντίνος Γιωρκάτζης, επισκέφθηκε την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 το καλοκαιρινό Σχολείο που διοργανώνει το πολυδύναμο κέντρο Λευκωσίας.

Τον Δήμαρχο Λευκωσίας συνόδευσαν η Πρόεδρος της Επιτροπής Πρόνοιας κυρία Μπέτυ Κουσουλίδου, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολυδύναμου Λευκωσίας κυρίες Ελένη Λουκαΐδου και Μέλια Αβραάμ, καθώς και οι λειτουργοί του Πολυδύναμου.

Δείτε επίσης:  Νέα παγκάκια στην Πλατεία Ελευθερίας

Ο Κωσταντίνος Γιωρκάτζης μίλησε και απόλαυσε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά.

Ο κ. Γιωρκάτζης συνεχάρη τους Συνδέσμους Γονέων, τις διευθύνσεις των σχολείων, τις Σχολικές Εφορείες Λευκωσίας και Αγλαντζιάς καθώς και το προσωπικό και τους συνεργάτες του Πολυδύναμου για τη συνεχή αναβάθμιση λειτουργίας των καλοκαιρινών προγραμμάτων, ούτως ώστε να εξυπηρετούνται τόσο τα παιδιά, όσο και οι εργαζόμενοι γονείς.

Δείτε επίσης:  Αγία Νάπα, Σωτήρα και Λιοπέτρι διεκδικούν συνένωση

Πάνω από 400 παιδιά που φοιτούν στα δημοτικά σχολεία Αγίων Ομολογητών, Αγίου Ανδρέα, Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου καθώς και παιδιά ευάλωτων οικογενειών, μεταναστών και παιδιών που φοιτούν σε άλλα σχολεία, εξυπηρετούνται στο Πολυδύναμο Κέντρο αλλά και ατόμων με ειδικές ανάγκες στο «Ειδικό Σχολείο Αγλαντζιάς».

In the news
Load More