Ο Δήμος Έγκωμης παρουσιάζει την ξεκαρδιστική κωμωδία του Γιώργου Θεοδοσίου «Οι Πανωχωρίτισσες» την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στις 8:00 μ.μ. στο Ανοικτό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
Το βραβευμένο έργο του Γιώργου Θεοδοσίου είναι παραγωγή της θεατρικής ομάδας «Το Παρασκήνιο», σε σκηνοθεσία και μουσική επένδυση του Ξένιου Ξενοφώντος. Τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα δοθούν για στήριξη του φιλανθρωπικού έργου του Συνδέσμου Καρδιοπαθών Λευκωσίας.
Υπόθεση:
Η ιστορία εκτυλίσσεται στο «Πανωχώρι», ένα μικρό παραδοσιακό χωριό της Κύπρου, όπου οι γυναίκες επαναστατούν και διεκδικούν τη χειραφέτησή τους από τους άνδρες τους. Η όλη κατάσταση δημιουργεί ευτράπελα τα οποία παρουσιάζονται με ένα μοναδικό ξεκαρδιστικό τρόπο. Η συνέχεια επί της σκηνής.
Λαμβάνουν μέρος:
Ξένιος Ξενοφώντος, Ντόρις Κυριακίδου, Νεοπτόλεμος Νεοπτολέμου, Ανδρούλα Αγαθαγγέλου, Λουκάς Χάματσος, Ειρήνη Μυλωνά
Σκηνικά: Νεοπτόλεμος Νεοπτολέμου
Είσοδος: 10 ευρώ (Για μαθητές: 5 ευρώ)
Διοργανωτής: Δήμος Έγκωμης
Υποστηρικτής: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Χορηγός επικοινωνίας: ΡΙΚ
Πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων: Δήμος Έγκωμης, 22453800