Ο Δήμος Αγίας Νάπας δέχεται δηλώσεις ενδιαφέροντος για τις Εκδηλώσεις 34ου 27-28-29-30 Σεπτεμβρίου 2018. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας.
Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να περιέχουν πλήρη Νόμιμα στοιχεία των ενδιαφερομένων και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν σκεπτικό, περιγραφή παράστασης, συντελεστές, βιογραφικά, αμοιβές και όλα τα έξοδα οργάνωσης για Διεθνούς Εμβέλειας Καλλιτέχνη με μεγάλη συμφωνική ορχήστρα ή και χορωδία, ηχητική – φωτιστική κάλυψη, γεννήτρια, δύο οθόνες ( ή μια μεγάλη Let οθόνη) με μέγιστο προϋπολογισμό για το τετραήμερο των εκδηλώσεων €60.000,00 συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων φόρων και Φ.Π.Α.
Επίσης στις δηλώσεις ενδιαφέροντος να αναγράφεται το συνολικό κόστος για κάθε πρόταση.
Διεθνούς Εμβέλειας Καλλιτέχνες και άλλοι καλλιτέχνες
• Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 – Διεθνούς εμβέλειας καλλιτέχνης με συμφωνική ορχήστρα ή μεγάλο μουσικό σχήμα τα οποία θα είναι μοναδικά τη συγκεκριμένη περίοδο στην Κύπρο (Δε θα πρέπει να έχουν πραγματοποιήσει οιανδήποτε καλλιτεχνική παράσταση – συναυλία 30 ημέρες πριν καθώς και 30 ημέρες μετά από την προκαθορισμένη ημερομηνία του 34ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αγίας Νάπας).
• Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 Καλλιτέχνης σε συνδυασμό με χορωδία και τοπικό μουσικό σχήμα.
Οι δηλώσεις πρέπει να απευθύνονται στο Δήμο Αγίας Νάπας και να σταλούν σε κλειστό φάκελο ο οποίος να αναγράφει «Δηλώσεις ενδιαφέροντος για τις τριήμερες εκδηλώσεις 34ου Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας 2018» και να βρίσκονται στο κιβώτιο προσφορών του Δήμου στην διεύθυνση Αγίας Μαύρης 25, Τ.Θ.30026, 5340 Αγία Νάπα, όχι αργότερα της Παρασκευής 20 Ιουνίου 2018 και η ώρα 12:00μ μέσα σε κλειστούς φακέλους.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιο πάνω εκδηλώσεις παρακαλώ όπως αποτείνεστε στην Πολιτιστικό Λειτουργό του Δήμου Αγίας Νάπας στο τηλέφωνο 23816307 ή 99454677.
Ο Δήμος Αγίας Νάπας δεν είναι υποχρεωμένος να δεχτεί την χαμηλότερη ή οποιαδήποτε άλλη δήλωση ενδιαφέροντος.