Ο Δήμος Λάρνακας καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων να τα καθαρίσουν

Λάρνακα, Αυτοδιοίκηση, aftodioikisi
Reading Time: 1 minute

Ο Δήμος Λάρνακας καλεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και οικιών να προχωρήσουν σε καθαρισμό τους από άγρια βλάστηση και άλλες ακαθαρσίες.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας «καλεί όλους τους ιδιοκτήτες / κατόχους κλειστών χώρων/ περιφραγμένων οικοπέδων/οικιών που χρειάζονται καθάρισμα από την άγρια βλάστηση και τη συσσώρευση ακαθαρσιών/άχρηστων αντικειμένων, να προβούν σε όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενέργειες με στόχο την άρση της οχληρίας που δημιουργείται. Να προχωρήσουν δηλαδή στη γενική καθαριότητα του κλειστού χώρου/περιφραγμένου οικοπέδου/οικίας τους και στην απομάκρυνση των ακαθαρσιών που υπάρχουν σε εγκεκριμένο χώρο εκτός των δημοτικών ορίων Λάρνακας ή στο Πράσινο Σημείο του Δήμου».

Δείτε επίσης:  Τα 13 σενάρια του ΥΠΕΣ για 14 νέους Δήμους

Προστίθεται ότι «η άγρια βλάστηση και η συσσώρευση ακαθαρσιών, δημιουργούν εστίες πολλαπλασιασμού εντόμων και τρωκτικών καθώς και ακαλαισθησία. Η κατάσταση αυτή είναι επιβλαβής για την υγεία των περιοίκων, επιζήμια για τις ανέσεις της περιοχής και επικίνδυνη για την ασφάλεια οποιουδήποτε προσώπου».

Δείτε επίσης:  Ο Δήμος Στροβόλου συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Ο Δήμος Λάρνακας «καλεί τους ιδιοκτήτες/κατόχους τέτοιων χώρων σε συμμόρφωση με τις συγκεκριμένες υποδείξεις για τον ευπρεπισμό της πόλης και προς αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών».

In the news
Load More