Ο Δήμος Λευκωσίας τιμά τον Γιώτη Κατσαμπά

Γιώτη Κατσαμπά
Reading Time: < 1 minute

Ο Δήμος Λευκωσίας θα τιμήσει τον Γιώτη Κατσαμπά με το Τιμητικό Μετάλλιο της Λευκωσία, ως ο πρώτος Κύπριος που μαζί με την ομάδα του κέρδισε Όσκαρ, σε ειδική εκδήλωση την Τρίτη 9 Ιουλίου 2019 στις 7:00μ.μ. στο Κινηματοθέατρο Παλλάς, οδός Ρηγαίνης 24, 1513 Λευκωσία.

O Γιώτης Κατσαμπάς, Διευθυντής Τεχνολογίας στη Sony Pictures Animation και καταξιωμένος στον χώρο του Animation κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων 2019 με την ταινία “Spider-Man: Into the Spider-Verse και ήταν επικεφαλής της τεχνολογίας προ-παραγωγής (Head of pre-production technology) στην ταινία που σκηνοθέτησαν οι Μπομπ Περσικέτι, Πίτερ Ράμσεϊ και Ρόντνεϊ Ρόθμα.

Δείτε επίσης:  Αρχίζει ο προγραμματισμός για τη Διανέλλειο Σχολή

· Παρουσίαση του κ. Γιώτη Κατσαμπά από τον κ. Ανδρέα Αφάμη, Διευθυντή του Grammar School, καθηγητή του τιμώμενου κατά τις λυκειακές του σπουδές.

· Ο Γιώτης Κατσαμπάς θα παρουσιάσει το έργο του μέχρι και την παραγωγή της ταινίας «Spider-Man: Into the Spider-Verse» – αποσπάσματα από την ταινία.

Δείτε επίσης:  Απόλυτα επιτυχημένη η εφαρμογή του «Σχέδιου Ευημερίας των Εγκαταλειμμένων ζώων» στο Δ. Αγίας Νάπας

· Χαιρετισμός και απονομή του Τιμητικού Μεταλλίου της Λευκωσίας και του Τιμητικού Διπλώματος της Λευκωσίας από τον Δήμαρχο Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη.

· Αντιφώνηση από τον κ. Γιώτη Κατσαμπά.

In the news
Load More