Ο Δήμος Λύσης εκφράζει λύπη για τον θάνατο του Δημήτρη Χριστόφια

Reading Time: < 1 minute

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Λύσης εκφράζουν τη μεγάλη τους λύπη για τον θάνατο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και διαβιβάζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους προς τους οικείους του.

Ανακοίνωση του Δήμου Λύσης, αναφέρει ότι ο εκλιπών πρόσφερε πιστά και με συνέπεια τις υπηρεσίες του στην πατρίδα, με μόνο και κύριο σκοπό την επανένωση της πατρίδας και του λαού μας και την αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, τα οποία συνεχίζουν να καταπατούνται για σαράντα πέντε χρόνια με την τουρκική εισβολή και κατοχή.

Δείτε επίσης:  Το Σάββατο η Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο Εμπορικό Κέντρο Λάρνακας

«Ο εκλιπών Πρόεδρος της Δημοκρατίας, υπηρέτησε τον τόπο από όλα τα ανώτατα Πολιτειακά αξιώματα, του Βουλευτή, του Προέδρου της Βουλής, του Προέδρου της Δημοκρατίας. Εκείνο που χαρακτήριζε τη διαδρομή του, ήταν η ακεραιότητα, η εντιμότητα, η ανιδιοτέλεια και η βαθιά του προσήλωση στη Δημοκρατία, τις αρχές και τις αξίες της. Ιδιαίτερα ευαίσθητος ήταν σε θέματα που είχαν να κάμουν με τις χαμηλά εισοδηματικά τάξεις και τον ανθρώπινο παράγοντα», προστίθεται.

Δείτε επίσης:  ΠτΔ: Σε τρεις βασικούς άξονες οι συνενώσεις

Ο Δήμος Λύσης θα εκπροσωπηθεί στην κηδεία του εκλιπόντος Προέδρου που θα γίνει αύριο Τρίτη, με αντιπροσωπεία υπό τον Δήμαρχο Ανδρέα Καουρή, ο οποίος και θα καταθέσει στεφάνι. Επίσης με απόφαση του Δήμου, οι σημαίες στα προσωρινά γραφεία του Δήμου στη Λάρνακα και στα μνημεία θα κυματίζουν μεσίστιες.

Ο Δήμος Λύσης συμμετέχοντας στο παγκύπριο πένθος ακύρωσε αυριανή εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη.

In the news
Load More