Περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων Δήμου Πάφου – Εθνικής Φρουράς

Περαιτέρω σύσφιξη σχέσεων Δήμου Πάφου – Εθνικής Φρουράς
Reading Time: < 1 minute

Τη σύσφιγξη των σχέσεων του Δήμου Πάφου και της Εθνικής Φρουράς συζήτησαν σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Αρχηγός της Δύναμης Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης.

Στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε το πρωί στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, ο κ. Φαίδωνος και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς συζήτησαν και αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, τη συνδιοργάνωση μιας μεγάλης εκδήλωσης στην Πάφο, το Σάββατο 4 Μαΐου 2019 στην Πλατεία 28ης Οκτωβρίου (Πλατεία Δημαρχείου), στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί υλικό της Δύναμης και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Δείτε επίσης:  Εκλογές Αγίας Νάπας: Ξεκίνησε η εσωκομματική διαδικασία στο ΑΚΕΛ

Την εκδήλωση θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν ή και να συμμετάσχουν μαθητές των εκπαιδευτήριων της πόλης μας, φέρνοντας έτσι την Εθνική Φρουρά ακόμη πιο κοντά στην κοινωνία της Πάφου και ιδιαίτερα στη νεολαία μας.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Πάφου και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς αντάλλαξαν επίσης ιδέες και απόψεις για την περαιτέρω διεύρυνση της συνεργασίας και συμφώνησαν στη διατήρηση μιας στενής επαφής μεταξύ των δύο πλευρών για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση ακόμη περισσότερων δράσεων και πρωτοβουλιών.

In the news
Load More