Πετρίδης: Η κοινωνία να δείξει εμπιστοσύνη σε νέα άτομα πέραν των πολιτικών πλαισίων

Reading Time: 1 minute

Ο ανεξάρτητος  υποψήφιος Δήμαρχος Αγλαντζιάς, Χαράλαμπος Πετρίδης,  με ανακοίνωση του ευχαριστεί όλους όσοι τον στηρίζουν, ενώ αναφέρει πως «χρειάζεται επιτέλους η κοινωνία της Κύπρου να δείξει εμπιστοσύνη και σε νέα άτομα πέραν των πολιτικών πλαισίων».

 Ο κ. Πετρίδης επισκέφτηκε όλες τις πολιτικές παρατάξεις και ζήτησε την στήριξη τους αφού, όπως δηλώνει «η τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να ελέγχεται και να διοικείται από καμία πολιτική παράταξη και να εξυπηρετεί μεμονωμένα συμφέροντα».

Δείτε επίσης:  Νέα παγκάκια στην Πλατεία Ελευθερίας

 «Η τοπική αυτοδιοίκηση αποτελεί αναμφισβήτητα ένα ώριμο θεσμικό αίτημα», προσθέτει, «με πολλές παραμέτρους και προεκτάσεις Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η αφετηρία για να γίνουν δραστικές αλλαγές στην δομή και την λειτουργία της σημερινής τοπικής αυτοδιοίκησης». Ο κ.Πετρίδης δηλώνει ότι μπορεί και έχει τις γνώσεις και την τεχνοκρατική εμπειρία για να πάρει ένα βήμα μπροστά την Αγλαντζιά.

 Τέλος, ευχαριστεί τα κόμματα που ξέφυγαν από την παλαιά νοοτροπία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, και στήριξαν όχι το πρόσωπό του αλλά τις ικανότητες και τις γνώσεις του, που έμπρακτα απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια από τις διάφορες θέσεις που υπηρέτησε και υπηρετεί ακόμα.

Δείτε επίσης:  Επιδιορθώσεις ασφάλτου στην ενορία Τρυπιώτη

 Την υποψηφιότητα του κ. Πετρίδη στηρίζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός, η Συμμαχία Πολιτών, η Ανεξάρτητη Κίνηση Δημοτών της Αγλαντζιάς και το Κόμμα για τα Ζώα.

In the news
Load More