Προσπάθειες να επανέλθει σε λειτουργία η ιστοσελίδα του ΓεΣΥ

ΓεΣΥ
Reading Time: < 1 minute

Το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στην ιστοσελίδα του ΓεΣΥ, πρώτη μέρα εγγραφής των δικαιούχων στο Σύστημα, αντιμετωπίζεται και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια όπως η ιστοσελίδα επανέλθει σε λειτουργία το συντομότερο δυνατό, αναφέρει ανακοίνωση του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ).

Εναλλακτικά και μέχρι την αποκατάσταση του προβλήματος, σημειώνεται, η εγγραφή των δικαιούχων στο ΓεΣΥ και σε κατάλογο προσωπικού ιατρού μπορεί να γίνεται μέσω του ακόλουθου συνδέσμου:
https://portal.gesy.org.cy.

Δημιουργία λογαριασμού πρόσβασης:

Δείτε επίσης:  Προκοπίου: Οφείλουμε να μελετήσουμε περεταίρω μέτρα ανάπτυξης

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό πρόσβασης, συνδεθείτε με τον σύνδεσμο https://portal.gesy.org.cy και στη συνέχεια πατήστε στο κάτω σημείο της οθόνης σας όπου αναγράφεται: «Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφείτε εδώ» και ακολουθήστε τις οδηγίες για δημιουργία λογαριασμού.

Εάν έχετε ήδη δημιουργήσει λογαριασμό πρόσβασης, τότε μπορείτε να προχωρήσετε με την εγγραφή σας ως δικαιούχος και με την υποβολή αιτήματος εγγραφής σε κατάλογο προσωπικού ιατρού όπως περιγράφεται πιο κάτω.
Εγγραφή ως δικαιούχος και σε κατάλογο προσωπικού ιατρού:

Δείτε επίσης:  Ψηφίζεται νωρίς το βράδυ ο Κρατικός Προϋπολογισμός του 2020

Εφόσον δημιουργήσετε λογαριασμό πρόσβασης, θα συνδεθείτε ξανά με τον σύνδεσμο https://portal.gesy.org.cy, θα βάλετε τα στοιχεία λογαριασμού σας και θα πατήσετε το κουμπί «Είσοδος/Login». Ακολουθείστε μετέπειτα τις οδηγίες στην οθόνη για να εγγραφείτε ως δικαιούχος και αφού ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία προχωρήστε με την υποβολή αιτήματος εγγραφής σε κατάλογο προσωπικού ιατρού.

Οι παροχείς υπηρεσιών φροντίδας υγείας μπορούν να συνδεθούν στην αντίστοιχη Πύλη Παροχέων μέσω του ακόλουθου συνδέσμου https://providers.gesy.org.cy

ΚΥΠΕ

In the news
Load More