Σε λειτουργία οι μηχανές εισιτηρίων στις Φοινικούδες

εξώδικα
Reading Time: 1 minute

Σύμφωνα με τον περί Δήμων Νόμο και τους περί Τροχαίας Δημοτικούς Κανονισμούς Λάρνακας και μετά από τη συναίνεση του Αρχηγού της Αστυνομίας, εγκρίθηκε η εφαρμογή των πιο κάτω μέτρων τροχαίας:

  • Τη δημιουργία εξήντα (60) ελεγχόμενων χώρων στάθμευσης οχημάτων, με τοποθέτηση Μηχανής Έκδοσης Εισιτηρίων (Pay & Display).
  • Τη δημιουργία τεσσάρων (4) χώρων στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων ΑΜΕΑ.
  • Τη δημιουργία δυο χώρων στάθμευσης οχημάτων ΤΑΞΙ, με το σύστημα της «Πιάτσας».
  • Τη δημιουργία τεσσάρων χώρων στάθμευσης οχημάτων, στους οποίους να γίνει η κατάλληλη διαμόρφωση με σήμανση και σηματοδότηση για στάθμευση 16 μοτοσυκλετών.
  • Τη δημιουργία επτά (7) χώρων στάθμευσης προμηθευτικών οχημάτων, οι οποίοι να λειτουργούν από τις 7.00 μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι. Οι ίδιοι χώροι στάθμευσης, από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι τις 7.00 της επομένης, να λειτουργούν ως ελεγχόμενοι χώροι στάθμευσης οχημάτων, με την τοποθέτηση Μηχανής Έκδοσης Εισιτηρίων (Pay & Display).
Δείτε επίσης:  Δημοτικός υπάλληλος με αναρρωτική άδεια πιάστηκε να εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία

Οι εν λόγω μηχανές θα τεθούν σε λειτουργία από αύριο Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2019 και θα ελέγχονται καθημερινά (Δευτέρα μέχρι και Κυριακή) από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 μεσάνυχτα με μέγιστο χρόνο συνεχούς στάθμευσης 3 ώρες.

Παρακαλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις του Νόμου και τις σχετικές οδηγίες του Δήμου Λάρνακας, προς αποφυγή της επιβολής εξώδικου πρόστιμου.

Δείτε επίσης:  Σίμος Ιωάννου: Την Κυριακή νικητής θα είναι η Αμμόχωστος

In the news
Load More