Σε πλήρη ανακατασκευή η νησίδα της λεωφόρου Νησί Αγίας Νάπας

Reading Time: 1 minute

Στην πλήρη ανακατασκευή της νησίδας που βρίσκεται στην συμβολή της λεωφόρου Νησί με την οδό Αγίας Μαύρης προέβη ο Δήμος Αγίας Νάπας με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση κεντρικών σημείων της πόλης.

Στο πλαίσιο της ανακατασκευής του έργου έχει τοποθετηθεί την Τετάρτη 23 Μαϊου 2018, στην παρουσία του Δημάρχου κ. Γιάννη Καρούσου, του Αντιδημάρχου και Προέδρου της Επιτροπής ΄Εργων κ. Χρίστου Ζαννέττου, άγκυρα, η οποία αποτελεί σαφή αναφορά στη σχέση της Αγίας Νάπας με τη θάλασσα.

Δείτε επίσης:  Επιστολή στον Πρόεδρο για συνένωση τους απέστειλαν Αγία Νάπα, Σωτήρα και Λιοπέτρι

Στο σχεδιασμό λήφθηκε υπόψη η κατασκευαστική κλίμακα, η καλαισθησία η λειτουργικότητα καθώς και η ασφάλεια της κατασκευής τόσο για τους πεζούς όσο και για τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος δήλωσε ότι «με την ανακατασκευή της νησίδας και την τοποθέτηση της άγκυρας καταφέραμε να δημιουργήσουμε ακόμη ένα σημαντικό σημείο αναφοράς στην πόλη μας και να βελτιώσουμε αισθητικά ακόμα ένα σημείο της».

Δείτε επίσης:  ''Έλα με την τσάπα σου'' στα Λατσιά - 50 000 δενδροφυτεύσεις στο λόφο Απαλού

O κ. Καρούσος ανέφερε επίσης ότι τον χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι οι Δημοτικές Επιτροπές του Δήμου παράγουν έργο και υλοποιούν πρωτοβουλίες όπως η σημερινή και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στην Δημοτική Επιτροπή ΄Εργων και ιδιαίτερα στον Πρόεδρό της κ. Χρίστο Ζαννέττου για την πρωτοβουλία.

«Η προσπάθεια μας πρόσθεσε θα συνεχιστεί και στόχο μας είναι η συνεχής αναβάθμιση διαφόρων περιοχών και σημείων του Δήμου μας».

In the news
Load More