Σουηδοί Τουρίστες ήρθαν στην Αγία Νάπα 45 φορές

Αγία Νάπα
Reading Time: < 1 minute

Πρόκειται για τους Hans και Lena Karlsson, οι οποίοι πραγματοποίησαν σε διάστημα 33 χρόνων, 45 επισκέψεις.

Σε ειδική τελετή που έγινε την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019, στο Δημοτικό Μέγαρο, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καρούσος, τίμησε τους Σουηδούς επισκέπτες με αναμνηστική πλακέτα και με το ειδικό έμβλημα του Δήμου, με το οποίο τους ανακήρυξε σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της Αγίας Νάπας».

Ο κ. Καρούσος εξέφρασε την ικανοποίησή του που ένα ακόμη ζευγάρι τιμάται για τις πολλαπλές επισκέψεις του και που ο κατάλογος του Δήμου με τους Πρέσβεις του Τουρισμού μακραίνει συνεχώς, κάτι το οποίο όπως επισήμανε, αποδεικνύει έμπρακτα ότι οι επαναλαμβανόμενοι επισκέπτες και πιστοί φίλοι της Αγίας Νάπας είναι πάρα πολλοί.

Δείτε επίσης:  Ο Δήμος Λευκωσίας απένειμε το Τιμητικό Μετάλλιο της Λευκωσίας εις μνήμην της Λύας Τσεριώτη

«Οι 45 επισκέψεις σας στην πόλη μας», πρόσθεσε, «δείχνουν το μέγεθος της αγάπης σας προς την Αγία Νάπα και θα έλεγα ότι αποτελεί τον καταλύτη για την ανάδειξή της σε ένα από τους πιο αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς τόσο της Μεσογείου όσο και της Ευρώπης». Γι’ αυτό ανέφερε για μας δεν είστε απλά επισκέπτες αλλά δημότες της Αγίας Νάπας.

Δείτε επίσης:  Η Αγία Νάπα ανάμεσα στις 35 πόλεις του κόσμου που αδελφοποιήθηκαν με την Κινεζική πόλη Guangzhou

Ο Δήμαρχος της Αγίας Νάπας δεν παρέλειψε επίσης, να τους ενημερώσει για τους λόγους της βράβευσής τους, για τη θέσπιση του θεσμού του «Πρέσβη του Τουρισμού» από το Δημοτικό Συμβούλιο όπως επίσης και για το ηλεκτρονικό δίπλωμα, το οποίο θα τους αποσταλεί στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο.

In the news
Load More