Στήριξη στον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων δηλώνουν κοινότητες Μαραθάσας

Reading Time: < 1 minute

Οι κοινότητες της κοιλάδας Μαραθάσας με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Τρίτη επαναλαμβάνουν τη στήριξη τους στον Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων Γιαννάκη Παπαδούρη και καλούν όσους νοιάζονται πραγματικά για τις ορεινές κοινότητες να δηλώσουν και να εκφράσουν την υποστήριξη τους στον Επίτροπο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι είναι αναληθείς οι πληροφορίες για τις εταιρείες ανάπτυξης κοινοτήτων Μαραθάσας και διευκρινίζεται ότι οι κοινότητες της κοιλάδας Μαραθάσας (Επαρχίας Λευκωσίας) αποφάσισαν να δημιουργήσουν την Εταιρεία Ανάπτυξης Κοινοτήτων Κοιλάδας Μαραθάσας Λτδ, που είχε εγγραφεί στον Έφορο Εταιρειών ως Εταιρεία περιορισμένης Ευθύνης με Εγγύηση χωρίς Μετοχικό Κεφάλαιο.

Επισημαίνεται ότι η εταιρεία δεν δραστηριοποιήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και έχει διαγραφεί προ ετών και προστίθεται ότι με πρωτοβουλία του κ. Παπαδούρη συστάθηκε η Εταιρεία Ανάπτυξης Μαραθάσας που περιελάμβανε όλες τις κοινότητες Μαραθάσας, Επαρχίας Λευκωσίας και Λεμεσού, που είχε εγγραφεί στον Έφορο Εταιρειών ως Εταιρεία περιορισμένης Ευθύνης με Εγγύηση χωρίς Μετοχικό Κεφάλαιο και που με την ίδρυση της Εταιρείας Ανάπτυξης Τροόδους η Εταιρεία Ανάπτυξης Μαραθάσας, τερμάτισε την λειτουργία της και αργότερα διαγράφτηκε.

Αναφέρεται περαιτέρω πως για την ίδρυση και λειτουργία των εταιρειών αυτών, ο κ. Παπαδούρης συνεισέφερε προσωπικά χρόνο και χρήματα. Το όραμά του για αναβίωση και αναγέννηση της περιοχής, στο πρότυπο της ανάπτυξης του χωριού του ενέπνευσε όλους τους κοινοτάρχες που τον είχαν εμπιστευτεί.

Όλες οι κοινότητες εμπιστευόμαστε και θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε στα ανιδιοτελή του συναισθήματα τα οποία απέδειξε με πράξεις, αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθεται πως δεν μπορεί να καταλογίζονται ιδιωτικά συμφέροντα σε ένα επιτυχημένο απόδημο επιχειρηματία που δραστηριοποιείται σε μια μεγάλου βεληνεκούς και κύρους εταιρεία στο εξωτερικό και για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να αφήσουν τον κ. Γιαννάκη Παπαδούρη έξω από τις όποιες σκοπιμότητες και συμφέροντα.

In the news
Load More