Στο Βερολίνο για αντικατοχική εκδήλωση αντιπροσωπεία του Δήμου Λευκονοίκου

Βερολίνο
Reading Time: < 1 minute

Στο Βερολίνο για αντικατοχική εκδήλωση η οποία διοργανώνεται σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Κύπρου στη Γερμανία θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα αντιπροσωπεία του Δήμου Λευκονοίκου, η οποία θα έχει επίσης επαφές με εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, η αντιπροσωπεία αποτελείται από τη Δήμαρχο Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, και το Δημοτικό Σύμβουλο Νικόλα Μπάκα, αναχωρεί για το Βερολίνο, για διαφωτιστική αντικατοχική εκδήλωση σε συνεργασία με την Κυπριακή Πρεσβεία.

Δείτε επίσης:  Αρχίζει ο προγραμματισμός για τη Διανέλλειο Σχολή

«Κατά την τριήμερη παραμονή της στο Βερολίνο η αντιπροσωπεία του Δήμου Λευκονοίκου θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Υπουργείου Εξωτερικών και της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, ενώ θα παρακαθήσει σε γεύμα το οποίο προσφέρει ο Πρέσβης της Κύπρου στο Βερολίνο Ανδρέας Χατζηχρυσάνθου, στην παρουσία αρμόδιου για την Κύπρο λειτουργού της Γερμανικής Καγκελαρίας», αναφέρεται.

Δείτε επίσης:  1η Δεκεμβρίου η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Την Πέμπτη στις 19:00, στο Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Μιχάλη Γεωργιάδη: «ΛΕΥΚΟΝΟΙΚΟ…της Μεσαρκάς καμάριν».

In the news
Load More