Συνάντηση Ανεξάρτητου υποψήφιου Δημάρχου Λεμεσού Νίκου Νικολαΐδη με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού

Reading Time: 1 minute

Ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαΐδης με ομάδα συνεργατών του συναντήθηκε χθες με τον Πρόεδρο, μέλη του ΔΣ και το Διευθυντή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού στα Γραφεία του ΕΒΕΛ.

Κατά τη συνάντηση ο Νίκος Νικολαΐδης παρουσίασε τις προτάσεις και προτεραιότητες του για τη Λεμεσό. Έγινε στη συνέχεια ανταλλαγή απόψεων και εκτενέστερη αναφορά και συζήτηση για θέματα που αφορούν την επιχειρηματική δραστηριότητα στη Λεμεσό.

Ο Νίκος Νικολαΐδης εξέφρασε την εκτίμηση του προς τον Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό του ΕΒΕΛ για τις εξαιρετικά σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν στη Λεμεσό. Συνεχίζοντας, τόνισε ότι η Λεμεσός έχει τις δυνατότητες να είναι το σημαντικότερο οικονομικό και επιχειρηματικό κέντρο όχι μόνο της Κύπρου αλλά και της ανατολικής Μεσογείου, και παρά τις επιπτώσεις τις οικονομικής κρίσης, οι προοπτικές για οικονομική ανάπτυξη και επιχειρηματική δράση παραμένουν τεράστιες.

Δείτε επίσης:  Δήμος Καραβά: Εγκαίνια έκθεσης Αγιογραφίας

Ο Δήμος Λεμεσού έχει ένα κομβικό ρόλο στο να συντονίσει, να διευκολύνει και να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνέργειες μεταξύ όλων των παραγόντων που πρέπει να συμβάλουν στην υλοποίηση του στόχου αυτού: κρατική συμμετοχή, ιδιωτική επιχειρηματικότητα, ξένες επενδύσεις, ευρωπαϊκά προγράμματα. Ένα από τα σημαντικότερα στρατηγικά πλεονεκτήματα της Λεμεσού είναι η πολυθεματικότητα της οικονομικής δραστηριότητας που μπορεί να αναπτυχθεί στην πόλη. Βιομηχανία, εμπόριο, τουρισμός, ενέργεια, υπηρεσίες, λιμενικές υποδομές, οικοδομική βιομηχανία, έρευνα και καινοτομία, εμπορική ναυτιλία.

Δείτε επίσης:  Ο Δήμος Λευκωσίας βράβευσε σωματεία και αθλητές

Υπάρχουν τεράστιες προοπτικές για τον καθένα τομέα ξεχωριστά και για την πόλη μας συνολικά. Βασικό εργαλείο μας στην προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της Λεμεσού θα είναι η συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, έτσι που να αξιοποιείται η δημοτική και κρατική περιουσία και η πόλη να επωφελείται από την αποτελεσματική ολοκλήρωση μεγάλων αναπτυξιακών έργων χωρίς το δημόσιο να επωμίζεται δυσβάσταχτο χρέος. Σε αυτή την προσπάθεια, απαραίτητος στρατηγικός συνεργάτης του Δήμου είναι ο επιχειρηματικός κόσμος της Λεμεσού και το ΕΒΕΛ.

In the news
Load More