Συνάντηση ΓΓ ΑΚΕΛ και Δημάρχου Αγίας Νάπας – Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση της Τ.Α

ΑΚΕΛ
Reading Time: < 1 minute

Το θέμα για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης συζήτησαν χθες ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος.

Ο Δήμαρχος έθεσε υπόψιν του κ. Κυπριανού, τις εισηγήσεις του Δήμου και της Δημοτικής του ομάδας για τις πρόνοιες του νομοσχεδίου για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που χρήζουν μεγάλης βελτίωσης και για τις ιδιαιτερότητες της Αγίας Νάπας. Ο κ. Καρούσος ενημέρωσε επίσης τον ΓΓ του ΑΚΕΛ τους λόγους για τους οποίους η Αγία Νάπα δεν θα πρέπει να συνενωθεί με άλλον Δήμο στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείτε επίσης:  Δ. Κυθρέας: Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για ενήλικες

Μετά τη συνάντηση, ο Γιάννης Καρούσος ανέφερε ότι «σήμερα παραθέσαμε στον ΓΓ του ΑΚΕΛ τις απόψεις και τις εισηγήσεις των δημοτών της Αγίας Νάπας για τη σχεδιαζόμενη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν και άλλα θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα».

Δείτε επίσης:  Στην τελική ευθεία ο Δήμος Στροβόλου για την Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Εθελοντισμού

Πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσουμε τις επαφές και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς με απώτερο στόχο να προχωρήσει η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις σωστές πρόνοιες και προτεραιότητα τη βελτίωση της ζωής των δημοτών μας».

Στη συνάντηση παρακάθισαν επίσης η Δημοτική ομάδα του ΑΚΕΛ Αγίας Νάπας και μέλη της τοπικής Γραμματείας του ΑΚΕΛ Αγίας Νάπας.

In the news
Load More