Συνάντηση Φωτίου με Δήμαρχο και αντιπροσωπεία του Δ. Αμμοχώστου

Reading Time: < 1 minute

Ο Επίτροπος Προεδρίας, κ. Φώτης Φωτίου συναντήθηκε χθες με τον Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου για να συζητήσουν θα θέματα των αρμοδιοτήτων του.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Φωτίου αναφέρθηκε στην εμπλοκή των οργανωμένων ομοσπονδιών μας στο εξωτερικό σε θέματα διαφώτισης όσον αφορά το Εθνικό μας θέμα αλλά κυρίως για την Αμμόχωστο.

Δείτε επίσης:  Η Δερύνεια βάζει τέλος στο πλαστικό καλαμάκι

Υπογράμμισε ότι «είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν στο εξωτερικό τα ψηφίσματα των ΗΕ όσον αφορά την Αμμόχωστο και τα οργανωμένα σύνολα της διασποράς μας να αποτελούν τους καλύτερους πρεσβευτές μας για την ευαισθητοποίηση σε ό,τι αφορά τον αγώνα των Κυπρίων στο εξωτερικό».

«Σήμερα έχουν ληφθεί συγκεκριμένες αποφάσεις για το πώς θα στηρίξει η διασπορά την προσπάθεια των Αμμοχωστιανών και συγκεκριμένες ενέργειες που πρέπει να γίνουν» τόνισε ο κ. Φωτίου και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη συνάντηση υπογράμμισε πως «θα ξεκινήσουμε άμεσα την υλοποίηση των πιο πάνω στόχων».

Δείτε επίσης:  Σε μια λαμπρή τελετή παρουσιάστηκε η 5η ποιητική συλλογή του Δημάρχου Γερίου

Ο Δήμαρχος Αμμοχώστου ευχαρίστησε τον Επίτροπο για την πολύ καλή και εποικοδομητική συζήτηση που είχαν και για τα πρακτικά μέτρα τα οποία αποφάσισαν και θα εφαρμοστούν στο εγγύς μέλλον.

In the news
Load More